Yerfistiklarininannesi Merhabalar hayirli ramazanlar ben 24+2yim iki gündür oruc tutuyorum iyi gidiyo gibi bol suda içiyorum yarin tutmayip sonra tekrar tutacam ara ara tutmayı düşünüyorum sizler nelee yapiyosunuz tutuyo musunuz?
Oguzhanberraselina Yerfistiklarininannesi bende 24+2 yim 2 gündür tutuyorum cok sukur bi sıkıntı yok Rabbim kolaylığını veriyor.Güzel geciyor 🤗
imzabirannee Yerfistiklarininannesi bende yarın tutacağım nasipse 22+1im bugün. Büyük bir sıkıntı yaşadınız mı mesela bebek hareketleri falan nasıl?
Yigit-and-mother Yerfistiklarininannesi 27+4 bende iki gündür tutuyorum Allah sabrını gücünü veriyor bakalım Bi skıntı yok şuanlık inşallah ta olmaz Allah hepimize sabır versin bol bol
Yerfistiklarininannesi Oguzhanberraselina o ayniymisiz. Hamdolsun hamilelik yokken oruc tuttugumda o kadar yerdim şişerdim dun sz yedim öyle rahattim ki ama bugun aşırı susuzum allah yardim eder inşallah
Yerfistiklarininannesi imzabirannee hissediyorum hareketlerini bi sıkıntı yok gibi sadece dun aksam uzeri yemek kokulari sıcak derken bi fenalasir gibi oldum bide yemek yerken basim doner gibi sonra hemen geçti
Oguzhanberraselina Yerfistiklarininannesi aynen midem rahatliyor benimde bebeğimin hareketlerinde sorun yok yine hareketlerini hissediyorum.Rabbim yardim ediyorum gerçekten.Annem bana hamileylende tutmuş oruç doktor tutmuş demiş bebek beslenmez demiş ama 5 kg doğmuşum 😂😍
imzabirannee Yerfistiklarininannesi bende tutmak istiyorum tutmadığım için vicdan yapıyorum tutsam bebek hareketlerinde azalma vs olur mu diye korkum var. Doktoruma soramadım daha randevuma var sorsam tutma der ama riskim vs birseyim yok bebeğimin kilosu da iyiydi mesela suyun da güzel demişti
Yerfistiklarininannesi imzabirannee söyle yapabilirsiniz bir gun tutup bigun tutmaya bilirsiniz yada bi kere deneyin tutabiliyodaniz o şekilde yol izleyin ama vicdan yapmaniza gerek yok allah cc bize bu ruhsati vermiş tutmayabiliriz
Betusgani Yerfistiklarininannesi 19 haftalığım bende 2 gündür tutuyorum elhamdulillah bebeğin hareketleri güzeldi hissettim hep hareketliydi, son 2 saat kala açlık hissettim oda normal 🥲
Cnsakf Yerfistiklarininannesi ben 3 aylık hamileydim tüm orucumu tuttum eğer kendini iyi hissediyorsan sorun yok. Ama yinede doktoruna sormalısın. Allah kabul etsin şuan tuttuğun oruçla dua et hepimize 🥳
Esra-13 25 haftayız tutuyorum iyi gidiyor ama iftardan sonra bi anda yediğimden mi ne başım dönüyor çok hazımsızlık yapıyor sanırım sadece çorbayla beklemeliyim bi süre