Birannne Merhaba kızlar İlk doğumum normal oldu ama çatlak sonra oluşan hemoroid benim canıma okudu. Şimdi ise bu yüzden sezaryen olmak istiyorum. Var mı benim gibi düşünen yoksa bi Zararı olmaz mı ikinci Doğumda ??
Mehtapca06 Birannne bende de aynı durum var ama sezeryan olmayı düşünmüyorum artık olacağı ne varsa o olur kafasindayim 😂
RabiaaaH Birannne benim annemin arkadsi yapmıştı doğum sırasında rica edip basuru eliyle tutrsa o kadar agri olmuyornus ve birde sprey sıkıyorlarmis bı sorun hastaneye
Birannne Mehtapca06 kafam allak bullak normal oldum ama onun da konforunu yaşayamadım ki😔 sezaryen olsam hiç bilemiyorm kafam orda yanım muhtemel kimse olmayacak 3 yaşında oğlum var
Mehtapca06 Birannne ya benimde oğlum 2 yaşında zor olacak bizim için ama sezeryansa uzun vadede sağlıklı bir tercih değil o sebeple yine normal yaparım ya
Birannne RabiaaaH ilkinde dr yapmıştı ama hiç faydası olmadı maalesef şu an da hala var ve bir kabzlıkta mahvoluyorum ilk günler oturmak mümkün değildi yine aynı olcam diye korkuyorum
RabiaaaH Birannne benim ilk gebeliğin bende çok korkuyorum afedersiniz kusura bakmayın lavaboya gittiğimde büyük abdesti yaptığımda bile çok ağrı oluyor artık 25, haftaligim bende bilmiyrm ne olacak
RabiaaaH Birannne doğum korkusunu mu düşünelim onu mu doğumdan fazla ağrısı oluyor diyorlar ve bu arada patlıcan sapı suyu basur için duydunuz mu bı arastirip doktorunuza sorar misiniz belki fayda sağlayacaktır