vesilece 4 ayda 4 kilo aldım ama karnım çok şiş bana erken geliyor bu kadar şişlik 🤦🏻♀️ Bu arada cinsiyet partisi bile yaptık 🥰
Biranneadayi89 vesilece bnde 16 haftaligm bnde 4 ayda 4 kilo aldm karnim midem cok cıkti ve sert neden boyle bncede erken deglmi :( doguma yuvarlanrak gtcem diye korkuyorm valla :)
Arzutyfr Benim için en önemli şey mide bulantısıydı baya zorlandım bu konuda. Epey azaldı umarım tamamen gecer. 54.5 ile hamile kaldım bir kilo aldım sadece. Tiksindiğim pek çok yiyecek var. Cinsiyetini haftaya doktora gittiğimde öğrenicm inşallah 🙏
Irem88- Arzutyfr benimde aşırı derecede iştahsızlık ve su dan tiksinme vardı 3 ay dolunca geçti çok şükür sizinkide zamanla geçer inşallah 🤲
Irem88- handeozt8 maşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza aldırtsın inşallah 👧👧benimde iki kızım var ☺️
handeozt8 Kizilkafaa ben korkmuyorum açıkçası çünkü bir gittim %80 dedi bir gittim %100 dedi ve son gittiğimde 4 kere arayı gördü 😊
Ozcnozge Irem88- teşekkür ederiim🌸 evet genelde hep öyleymiş kız çocukta kasık ağrısı olurmuş😂 ama bilmiyorum tabi ilk gebelik olduğu için☺️
tatliiannnee Irem88- teşekkür ederim saolun boyun fıtığı olabılır diye düşünüyorum cunku hamıle kalmadan once de böyleydi agrı kesiciyle idare edıordum hamıle kalınca maalesef sadece parol ıctıgım ıcın kesinlikle etki etmıor kafamı duvarlara vurasım gelıor oructan kaynaklanmıyor sanırım cunku ben oruc tutmuyorum ama aynısı bende de oluyor artık buyuyor bebıs ler ondan olabılır
Michail Irem88- karinda agrilar disinda her sey iyi gidiyor 35 kiloyla hamile kaldim 38 kiloyum su an 15+5 haftalik 2 kez erkek dedi
Aylinbzky34 Irem88- verdi prilam hiç fayda yok 3 aydır bulantı çekiyorum 10 gündürde yanma süt içiyorum bazen oda Fayda etmiyor 😣
Mucizeannesi28 Anne88 Bana da aynı 2 doktor erkek dedi sağlıkla olsunlar inslalah bnm de şükür iyi tek dediğin gibi gaz şikayetim var bnde 4 kilo aldım çok mu yiyorum ne 😑
Anne88 Mucizeannesi28 galiba bende biraz hızlı gidiyorum sağlıklı olsunlar da yapck bişey yok mide yanması başladı bugünde her hafta bişey çıkıyor bacak arasını goedunuzmu https://ibb.co/B4kW8PF böyle bı foto verdi bziede kordon değilde tabi
Mucizeannesi28 tatliiannnee bnde aynıyım 15 haftalığız 1 haftadır ara ara böyle oluyorum migren atağı gibi gecmiyo en son bugün dışarı çıkar dedim eşime açtım pencereyi yüzüme yel carptikca biraz daha iyi oldjm
tatliiannnee Mucizeannesi28 cok gecmıs olsun ben dayanamadım attım bugun acile kendımi bı serum taktılar valla kendime geldim artık kafamı duvara vuracaktım agrıdan öluyprum sandım dıkkat edin kendinize 🌼🌼