Meyrammmm44 Tecrübeli anneler bebek için Dalin şampuan ve sabun aldım ama çok öneren olmadı yardımcı olur musunuz
dml33 Meyrammmm44 dalın pek onermiolar banada kokusu biraz ağır gelmisti uni baby kullandm bn alerjik bi bebekti ama sorun olmadi mesela bu hamileliktede uni baby aldim
Nermin_nur1 Meyrammmm44 ben henüz almadım canım ama mustela Marka iyi deniliyor tabi başka iyi olanlar da vardır illa ki araştırmak lazım . Benim ablamın arkadaşı hidroten markasının temsilcisi sağolsun bana ürün yollamış pişik kremi şampuan losyon vs ben onu denicem bakalım inşAllah memnun kalırım
zeytinkiz Meyrammmm44 6.5 aylık kızım dogdugundan beri Johnsons baby kullanıyorum ve konak alerji VS yasamadık. Hergün de yıkanıyor hastaneden cıktıgımızdan beri 🤭
kubrakokcan Meyrammmm44 dalin kullandım , bebeğimib vücudunda kızarıklıklar çıktı. Atopik dermatit bebeğim , egzamasını azdırdı çocuğun resmen. İçeriği de temiz değil diye biliyorum zaten. Mustela kullanıyorum şuan çok memnunum 🌸
byzogrtmn Meyrammmm44 dalının içeriği hiç temiz değil mümkünse onu kendiniz kullanın ben minoris aldim
Baranhande Bende öneriler üzerine mustela aldım yenidoğan iyi içeriği temiz diyorlar. Dalin bizim çocukluğumuzda kaldı bence içeriği temiz değil