Deletedmom622772 Gulcingezer olsun üzülmeyin geçtiğimiz ay bir arkadaşımda benzeri bir şey yaşadı normalde çok düzenli olurken 4 gün gecikti strese bağlı olabiliyor İnsallah en tez zamanda hayırlısıyla nasip olsun ❤️
Gulcingezer Mehtapca06 vala canim regl de olamadm test de negatif biri olsa bari belirsizligi daha kotu karnim agriyor 4 gundur gelen gidek yok yaa
Limonzeytin Gulcingezer Bu ihtmali kimse bilemez gidip kan verin aklnzdaki sorulardan kurtulun en kolayı. Günlerini biz tahmın edemeyiz var yok olur olmaz dememz yanlş olr hayrlısı olsn
Asivemavi Gulcingezer üzülme canım inş bir dahaki aya rabbim nasip eder o geleceği en iyi güzel zamanı biliyordur dualarım seninle 🤲🤲
nermin_123 Gulcingezer MERHABA BENDE MEDİSDURASİYA VAKTİMA HENÜZ 1hafda vardi tesde boz hat biliniyordu kan analnizinde 29faizdi medusfirasiya vaktim geçdi o zaman kanda bilindi 100f
Gulcingezer nermin_123 benim regl gecikeli 4 gun bitti artik hala yok beta cok dusuk neden olamiyorm bilmiyorum
Hayal95 Gulcingezer Bence senin yumurtan geç çatlamış hani eski postlarina baktım yoğun akıntım var demişsin o tarihlerde çatlamış 3 yada 4 güne ya adet olursun yada gebeliğin belli olur
Hayal95 Gulcingezer Bazı kadınlar da 5 güne kadar yaşıyor sperm o civarlarda falan olmuşsa ilişki tutma ihtimali var
Ozlm0616 Benim 14 gun gecti kizlar testler hafif ciZgiydi kan hcg 2.53 bugun hastalandm çok sükur yoksa gebelik biran once hastalanmak en iyisi
Hayal95 Gulcingezer İnşallah güzel sonuçlanır ama uzayan şeffaf akıntın olduğunda mutlaka değerlendir
Minnosunannesi_2 Gulcingezer insaAllah gebesinizdir benim abimin eşi bir bicuk ay gecikme yaşadı aralıklarla üç kere vede test yaptı en son evde yaptı yine çıkmadı gidip kan verdi 2 buçuk aylık hamile olduğunu öğrendi doktor testler yaniltabiliyor demiş zeminde belki öyle olabilir
Gulcingezer Minnosunannesi_2 kan da verdim ben 2.30 cikti orda da negatif olsaydi cikardi diye dusunuyorm bekliycem carsambayi