Gulcingezer Kizlar 5. Gun gecikmenin hic gecikme olmaz testler negatif kanda pozitif olma olasiligi nedir sizce basina gelen var mi ?
bayanmor12 Gulcingezer ben 3.gün kan testi yaptım 0 çıkmıştı 6 günün gecesi yine kan testi verdim sonuç 34 çıktı şuan 8 haftalığız geç döllenme olduysa geç çıkabiliyor :)) hakkınızda hayırlısı olsun
Haticesavas Gulcingezer Ayni durumdayiz sanırım ikimizde benim de bugun tam 5 gün oluyor gelenim yok ve evdeki testim negatif daha ☆
Deletedmom_29 seymabayrak44 canım benimde gecikmemin 8. Günü ilk defa böyle bir şey yaşıyorum 5. Gün kan testi verdim 2.2 çıktı geç döllenme dedin ya senin kaçıncı gün pozitif çıktı bende 10. Günü bekliyorum geç döllenme diye belki artar diye
Gulcingezer seymabayrak44 adlinda yumurtlamada catlamada gununde gordum snlamiyorm neden bu defa gecikti bi de negatif
Gulcingezer Mucizebb kuzum hic gecikmem bn gunu gununde olurum vla anlamiyorm gogusler sis karnim agriyor test negatif regl olamiyorm
Gulcingezer bayanmor12 amin ins ama yumurtlama catlama gordm doktorumda teyt etti snra da gunleri degerlendirince bi daha iliski olmadi gec dollenme sanmiyorm ama regl de yok
Gulcingezer Haticesavas al bnden de o kdar canim belirtin flan var mi bnim gogusler sis bi de kasiklarim agriyor ?
seymabayrak44 Deletedmom_29 7. Günü canım adet bitiminden sonra 7. Günü testte çıkmamasına rağmen kanda 16.5 idi o şekilde öğrenmiştim geç döllenme dediler
Deletedmom_29 seymabayrak44 Benimde 5. Günde kan testi verdim 2.2 çıktı geç döllenmedir belki artar diye bekliyorum en son 26 Şubat’ta regl oldum 5 haftalık olması lazım miğde bulantım ve kasık ağrım var 🙄🤲
seymabayrak44 Deletedmom_29 iki gün sonra aynı yerde tekrar ver canım iki kat artmışsa 1500 e kadar yaptır yani bi hafta sonra tekrar baktır herhangi bi kanama vs yoksa kimyasal riskin yok hamilesin demektir 🙏🏻🙏🏻
seymabayrak44 Deletedmom_29 kimyasal gebelikte de beta bi süre artıyor sonra azalıyor diye biliyorum ihmal etme betan yükselirse hep kadın doğuma bi gözük
Deletedmom_29 seymabayrak44 İnşallah artış olmuştur canım umutla bekliyorum teşekkürler yanıtsız bırakmadın Allah razı olsun🙏🙏
Gulcingezer Mehtapca06 ama bn tarihlere baktigmda yumurtlama catlama gordm doktorunda dedi hatta catlamayida degerlendrdm bi daha iliski olmadi gec dollenmede nasil oluyor yumurtlamam gununde oldu ama ?
Gulguzelim Gulcingezer canim 5 gun değil senin gecikmenin daha 3 gun ikimiz aynıyız bende dün başladı tam bugün 2 gun belkide gelir seninde istersen kan ver emin olmak için
Gulcingezer Gulguzelim bn hic gecikmem ki normalde 3 gundur de regl olucm gbi kasiklarim agriyor kan da vermedim bekledim olurm diye sabah da test negatif
seymabayrak44 Deletedmom_29 ne demek rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın umarım hayırlı sağlıklı bi evladınız olacağının haberini alırsınız 🌸