miroski_22 Ozlemermez Asel Mira Masal Ikra Aysima Aymira Bunlar benim hoşuma giden isimler canım sana da fikir olsun bizimde kızımız olacak Allahın izniyle bizde asel ve Mira arasında kaldık gönlüm ikisini birlikte koymaktan yana ama bakalım 😊😊
winterwitch Bizimde kızımız olucak🤗 Masal ismini çok seviyorum Lavinya, Venüs ismide hoşuma gidiyor. Eylül isminide seviyorum Eylül’de doğacağı için hoş olabilir diye düşündüm🥰
Muallime_97 Cinsiyetimiz belli değil ama kızım olursa Allah nasip ederse Zeynep Hanne koymayı çok istiyorum. Hanne Hz. Meryem in annesinin ismi.
nzh18 Benimde nasipse kızım olacak. Yenilerin aksine eski isimleri beğenen biriyim. Zeynep koyucaz Allah’ın izniyle . Babasının süsü demek😌
Ozlemermez Busakts bizde kaynanamın ismini koyacağımız için eledik yani bir arada olmadı Gül olacak diğer adı yoksa çok beğendim ben lareni
Busakts Ozlemermez biz Hira , Dila ya da Lilya arasında kaldık . Eşim Zeynep istiyor gerçi de .Nida , Özgü , İdil , Berin , İzgi , Laren beğendiğim isimler
Mercimek1234567 Ozlemermez bizim prensesimizde Duru olcak ama yanina ya Duru Naz Duru Lina Bunlardn birini dusunuyorz
Ozlemdrn Ozlemermez güneş 🥰 eşim tamam dedi gerisi umrumda değil degistirmicem bu ismi erkek olursa da isim bulamadık daha henüz fikir olir belki size Elisa Nisa Buglem Melisa Lina 🌸
Limonzeytin Zeh123-ra Eliz ismi arapça ve farsçadır güzel alımlı emir veren hükümdar kadın demek. Bende eliz koyucam çok araştırdım.