Ela03 16 da bariz hissetmeye başladım şuan 18+2 cok daha fazlası, tabi ikinci gebeliğim. İlk gebelikte geç hissetmek çok normal ☺️
Ebrbre Elisa_Esra04 benimde cinsiyeti kız Allah sağlıklı sıhhatli ömürler versin hepsine inşallah benim de hissettiğim tek şey sabahları acıkıpta birşeyler yemezsem midemi bulandırıyor bebiş 🥰
Mine44 Ebrbre ben o haftalarda hissediyormusum ama ilk gebelik olduğu için gaz yada bağırsak hareketleri saniyodum. Böyle pıt pıt ediyo fokurdama gibi 😂 değişik birseydi . Daha sonra 18+3 te ciddi bir şekilde hissettim❤️ sizde bugün yarın hissedersiniz inşallah
Kvrckmom Ebrbre ayy kesinlikle ya hareket etmesi çok farklı bir his. Özellikle 27 ve 28. haftalarda aşırı hareketleniyor. Çok güzel ya. 💜
anneyimmm42 İlk gebeliklerde 20. Haftayı bulabilir dedi doktorum bende 18+5 deyim seyirme şeklinde hissediyorum ama emin değilim 🤭🤰💐
mirage333 Ebrbre 21 haftalikken hissettim. Yani 1 haftadır hissediyorum :) arada bir pit pıt birsey oluyor
2096 Kizlar ben de merak ediyorum bunu ben ultrosyana göre 23 haftalık adete göre 22 ama hala her gün hissetmiyorum hissettim zaman da günde bı iki kere oluyo ilk bebegim normal mi bu 25 haftaya kadar normal diyolar ama endişe ediyorum
sendekimsinnn Ebrbre bende aynı şekilde sanki nabız atar gibi bişey oluyo ama bebek mi değilmi anlayamıyorum
Aysh89 Ben 18 ince hafta sonuna doğru hafif kelebek gbi kıpırtı hissettim şuan 21 haftalığız aynı şekilde devam ilk gebeliğim dr um normal dedi