Gny18 2koftemom tuhaf derken pardon? Saçma sapan şeyleri sabitleyince bişey olmuyor da İkiz bebek kalp atişini sabitleyince zorunuza mı gidiyor? İkiz anne adayları olarak bizde bilgi edinmek istiyoruz nevar bunda?
Tgceetali_08 confundo 6+4 de öğrendim hamile olduğumu kalp atışı vardı fakat dinletmemişti doktor yani 6 haftadan sonra net bi şekilde kalp atışı duyuluyomuş
minikkmelek confundo 7 haftada bır tanesı duydum . dıgerının henuz kalp atısı yok bu hafta bakalım duyabılecekmıyım 😒
991854 confundo 6 haftalıktım 30unda gittiğimde fakat kese vardı bebek görülmedi henüz kişiden kişiye değişiyor sanırım 😌
confundo 991854 Benim de bir kesede bebek gözüktü diğeri daha küçük onda gözükmedi henüz. Haftaya bir daha randevumuz var inşallah o zaman onu da görürüz. İnşallah siz de görürsünüz bir an önce🥰
star3star confundo 6. hafta keseleri gördük 7. hafta kalp atışlarını duyduk çok şükür🤲🏻şuan 16 haftalığız🧿
caniminikizleri confundo 6 haftalıkken ikisininde kalp atışını duymuştum çok güzel tarif edilemez bir duyguydu ☺️