Zeyna27 beyza-sfgl66 ben klinik de takipliyim ve 12+5 de öğrendim kızımı 24 haftalık oldum hala kızzz
haklisinesracim beyza-sfgl66 net pipi diyebilecegimiz bir görüntü yok sanki. Testis torbası falan yok popo altından bakıldığı zaman bebeğin önce testis torbasını görmemiz gerekir. Benim de erkek dedi doktor ama ben de testis torbası vs göremedim ben detaylimi bekliyorum netleşmek için. İlk kızımda öyle olmuştu çünkü pipi dedi sonra kizim doğdu
beyza-sfgl66 haklisinesracim bana işaretledıgı yerım pipi olduğunu bıraz ılerdekı silik kısmın da kordon olduğunu soyledı ama tekrar gıdecegım bakalım hala erkek mi diyecek pekı sız tüm hazırlığınızı erkeğe göre mi yapmıştınız sızın ıcınde kötü olmuştur bu durum
Kbrkrt beyza-sfgl66 bizede 15. Hafta erkek dedi görüntü aynı bizim ultrasonla ama 13. Hafta çok erken davranmışsın kutlama için detaylı ultrasonda kesinleşir şimdilik kıyafet almayın naçizane tavsiyem
beyza-sfgl66 Kbrkrt evet bizde daha kıyafet konusunda acele davranmıyoruz bu sebepten ötürü teşekkür ederim
Kbrkrt haklisinesracim ben hala emin olamıyorum hatta doktora kesin mi hocam yüzde kaç dedim kızdı görmüyormusun diye🤭
busey_42 beyza-sfgl66 bende seninle aynı durumu yaşadım 14 haftalıkken kız dedi cinsiyet partsii yaptık yavaş yavaş biseyler almaya başladık. 20. Haftada detaylıda erkek olduğunu öğrendik kesin dediler 😂
Kbrkrt busey_42 iyi cesaret valla 13-14 haftalar parti yapmak için çok erken bide kız denilip erkek çıkma ihtimali daha yüksek oluyor doktor %100 mü demişti acaba merak ettim
beyza-sfgl66 busey_42 gerçekten ınsanın sınırlerını bozan bir durum hem gülüyorum hem üzülüyorum😂 çünkü benım en büyük korkumda partıde kız çıkışta sonra erkek denmesı veya erkek çıkıpta sonradan kız denmesi başıma gelecekmiş demekki 😊🤦🏻♀️
haklisinesracim Kbrkrt aynisi değil ama görüntü olarak sizikinde gerçekten haftasiyla uyumlu pipi ve torba da görünüyor.
beyza-sfgl66 Kbrkrt Masiyah ilk Sultangazi medigold hastanesine gıttım ben orda doktor ıkı gıdısımde de ısrarla kız dedı en son yıne sultangazide bahata gittim orda da doktor erkek dedı
Zeyna27 beyza-sfgl66 evet bu konuda doktorum gerçekten en iyisi bulunduğum yerde sizin için de hayırlısı olsun inşallah
haklisinesracim beyza-sfgl66 hazırlık yapmamıştım pek siz başka doktora da görünün gerçekten pipiyse şaşırtıcı çünkü:)
Masiyah beyza-sfgl66 aynısı benimde başıma geldi canım 12 ve 17 haftalıkken kesin kız dedi sonra 22haftalıkken başka doktora gittim erkek dedi ardından detaylı ultrasondada başka bir doktor erkek dedi. Fakat biz her şeyi kız olarak yaptık ama nasip.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kbrkrt beyza-sfgl66 atma şansınız varsa fotoğraf merak ettim nedense erkek hissedemiyorum gerçi kızımda da kız hissetmedim hatta rüyamda erkek görmüştüm şimdi de kız gördüm hep tersi çıktı
Elizzannesi Kiz gec gösterir diye bisey yok 11+4 te kiz dedi doktorum iki oğlum olunca be 10 yıl sonra supriz bi hamilelik olunca ilerleyen haftalarda 3 sy ri doktora daha gittim kiz dediler iyi bi doktor iyi bi ultrason makinesi ile gorebilir
Elvanguzel beyza-sfgl66 il olarak neredesiniz bence buradan da güvenilir doktorlara tavsiye üzerine gidebilirsiniz