ipekelvanalparslan Kızlar benim son adet tarihim 22 ekim ama ilişki tarihimiz 5 Kasım çünkü eşim son adet döneminde askerdi o dönemden hesaplanması imkansız ama doktorlar son adete göre hesaplıyor 23 hafta oluyor ama bizim hesabımıza göre 21e yeni girmem gerek 🥴
HilalEyce ipekelvanalparslan ultrasonda kaç çıkıyorsa onu baz alın benim ki de geç döllenme ama ultrasonla ilerliyoruz
Deletedmom4548454 ipekelvanalparslan canım bu hesaplama hep son adet tarihine göre yapılır zaten. Senin ne zaman iliskiye girip bebegin oluşumunu bilemeyecegn için net olarak öyle hesaplanır. Gec döllenme de olsa erken döllenme de olsa hesap böyledir. Zamanla zaten ultrasonda ne cıkarsa o sekil devam ediyor doktor
Aks68aks ipekelvanalparslan Bende aynı durumdayim ama adeetin ilk günü rahim dollenmeye hazırlandığı için o hazırlık aşaması da gebelikten sayılıyor Muş
ipekelvanalparslan Duygumiran organ taraması derken detaylı ultrason mu acaba hangi haftada yaptırdınız
ipekelvanalparslan HilalEyce ultrasonda 23 24 haftayla uyumlu diyorlar ama ilişki tarihinden önde nasıl gidebilir ki bebek doktor da bizim hesabımız bebek oluşumundan 3 hafta öncesi oluyor dedi
Duygumiran ipekelvanalparslan ewet canm detayli ultrason 23 haftada yaptirdim cunku bendede riskli demisti sivi alacaklarini 500 de bi ihtimal bebegini kaybedebilirsin dedi ben yaotirmadim dedim eger bisey varsa Allah’tan geldi o bizim imtihanimiz dedim cok sukur bisey cikmadi bazen testler yaniliyo dusunsene allah korusun ozurlu sakat down sendromlu falan olsa gelmissin o haftaya aldiracakmisin resmen cinayet ben kabullenemedim Allah’ımin lutfu deeyip sukrettim biseyimiz yok suan 29 haftay girdim
ipekelvanalparslan Duygumiran aaahh tabiki de asla ama asla aldırmak gibi bir durum söz konusu değil Rabbimden ne geliyorsa başımız üstüne. İnsan evladına nasıl kiyar
Aks68aks ipekelvanalparslan arkadaşımda tüp bebek yaptırdı kasımın ilk haftalari ama onunda son adet tarihinden hesaplanıyor 21 ekimden şuan 25 haftalık 2 haftada önden gidiyor onun bebis