Bunu bu forumda ilk kez dile getireceğim ama konu tam benim yaşadıklarıma uygun. Çok küçük yaşta erken bir evlilik yaptım hem üniversite okudum hem evliliği sürdürdüm. Beş yıl evliliğin üç senesi korundum. Son iki yıl korunmayı bırakıp bebek çalışmalarına başladım. Hiçbir tanı ve teşhisim olmadığı halde, ne yaptıysam çocuğumuz olmadı. Eski kayınvalidem ve bazı diğer insanlar hap kullandığım için olmadığını Falan filan söylediler ama benim hap kullanmakta asıl amacım adetimi düzene sokmaktı, liseden beri kullanıyordum yani. Neyse sonra zaten aldatıldığımı öğrenip boşandım. Bekarlığım süresince de hap kullanmaya devam ettim çünkü yine adet düzenim bozuldu. şimdi bu sene ocakta tekrar evlendim. Eşim Bu durumu bildiği için ve ben nasıl kendimi ve onu inandırdıysam çocuğum olmadığına dedi ki İstersen doğum kontrol hapını hemen bırakabilirsin. Bana da Hemen olmaz bir süre uğraştırır gibi geldiği için bıraktım. Bil bakalım ne oldu🥲 ilk aydan hamile kalmışım. Sonra anladım ki meselenin Özü kafaya takmamakmış. Ben hiç aklıma bile getirmemiştim ilk aydan hamile kalacağımı. Sana da tavsiyem bu konuyu her gün her an düşündüğün bir mesele haline getirip kafana takma. Burada görüyorum ovülasyon testi erken gebelik testleri gibi şeylerle uğraşan insanları, eski hallerim geliyor aklıma. Onları çok iyi anlıyorum ama Aslında çok gereksiz şeyler. O tarz şeylerle uğraştıkça psikolojik olarak hamile kalamıyor insan ve bu çok yaygın bir durum. Kendini asla bu duruma getirme, Başka şeylerle oyalan eşinle güzel vakit geçir ilişki zamanları da amacın bebek olmasın. Yakınlaşmanızın tadını çıkar. 🙃🙃 Bir sağlık sorunun yoksa Allah’a bırak zaten onun olacağı zaman belli. Doğacak ya da doğmayacak bir bebeğin önüne hiç kimse geçemez öyle düşün. Umarım faydalı olur senin için hayırlısını dilerim🙏♥️