Cerennnn5858 Kızlar merhaba, Meryem Ana otu kullanıp hamile kalan varmı, ne şekilde kullanmak gerekiyor
Duygumiran Cerennnn5858 ewet kullandim ben bi parcasini siyah beze sarip strec yapip muska gibi uzerimde tasidim iliskide banyoda hic bi zaman cikarmadim diger kullanis sekli 1 hafta yetecek suya meryem ana otunu koy beklet bi gun sonra esin ve sen ac karna 1 fincan su iceceksin su bitiminde iliskiye greceksin
Cerennnn5858 Duygumiran hergun ıcıcez dımı. Sadece ovulasyondan 3 gun once basla dediler. Hergun eşle birlikte 2şer su bardagı dedıler. Farklı farklı kullananlr var. Sen gebe kaldınmı kuzum
Duygumiran Cerennnn5858 inan ki ne ovulasyona ne adet bitiminde basladim arkadasim getirtti bana verdi siiradan bi gun bismillah deyip basladim
Cerennnn5858 Duygumiran kuzum tekrar bişey sorucam sana. Adet doneminde de kullandınmı yoksa bıraktınmı adet donemınde
Cerennnn5858 Duygumiran basladım canım bende 4 gun oldu. Adet donemınde devam ediyimmi diye bi sormak istedim❤️🙏🏻
Duygumiran Cerennnn5858 insallah seninde olur yakin zamanda istersen 2 rekatta dilek namazi kil sana kesin tavsiye verebilirim yapacaksan bi yol daha var 🤔
Duygumiran Cerennnn5858 1 hafta boyunca gunde 11 defa sahmeran duasini oku tek bi dilek icin ama yanina baska dilek sokmayacaksin hamile kalmak icin okuyosan sadece hamilelik icin inanarak okuyacaksin her okumada ayni duayi yap ise yaradiginda duygu haklisin dersin 😉 ben ne dilek icin okuduysam hepsi oldu cok sukur
Duygumiran Cerennnn5858 ewelallah olacak ama ozellikle bekliyorum Allah’ın izniyle 40 gun sonra falan guzel haberlerini