Umudum1903 @Ezgi_hsyn bende 6+3 de gittim kalp atışı göremedi cumartesi tekrar bakarız dedi olmaSa alttan muane ederiz dedi oyuzden sordum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sabinaa12 Umudum1903 tedirgin olma canım üstden baktığı için görünmemişdir.Ben ilk günden vajinal usm yaptırıyorum daha net.
Ogluslarim 18subat adet tarihim canım bnde alti haftalik canım ama kalp atişini duymadık gecen hafta gttım de kese vardı canım bu haftada bebek yenı olusmus dedı kalp atısını duymadık 11 nısan da kontrolum var işallh duyarız
Esradefneminik gokdemir54 Merhaba 19 şubat sat 5 ci haftada keseyi 6+3 te kalp atisini duyduk ama cok kucuktu Birde hastanedeki makinalarla alakali oldugunu dusunuyorum ben ben koç universite hastanesine gidiyorum doktorum orda gercekten ultrasn makinalri son teknoloji birde tabiki doktor bilgisi de cok onemli herkes icin hayirli olsun
Ayse1608 gokdemir54 Benim 1 Şubat sata göre 9 ama doktoruma göre 8 kalp atışını duydum bir daha gideceğim zamanı iple çekiyorum☺️
Sabinaa12 gokdemir54 bende bu gün 8 hafta 4 günlük görünüyordu proqramda amma bu gün vajinal usm oldu 6-7 hafta gösterdi
Merveaty4545 Lylts düşüğünüzün sebebi nedir özel değil ise. 26 şubatta bi düşük yaptım ve tekrar bebek sahibi olmak istiyorum süreciniz nasıl geçti 2. Gebeliğiniz kolay oldumu?
Lylts Merveaty4545 merhaba kızım var bir tane o yüzden doktorum incelemeye gitmesine gerek yok sebepsizdir büyük ihtimal sağlıklı değildir dedi bebek için sonra ben baya toparlanamadım tabi 1 yıl sonra anca bir daha düşünebildim korku oluşmuştu içimde bir daha olacak diye şuan 7+2 günlüğüz bakalım cuma gideceğiz kalp atışı için duanızı eksik etmeyin size de sağlıklı hayırlısı ile nasip etsin
Eda272780 Esreyup42 🤲sağ Salim kucağına aldrsn inslah rabbim peki birşey soracağım mide bulantısı vs başladımi bnm yok ister istemez korkuyorum bnmde kontörlüm salı günü ☺️
Hamiiisanne gokdemir54 2 Şubat son regl tarihim 8 hastalıkken gittim yani geçen hafta gittim bebeğimizi gördük kalp atışımızda var çok şükür 🙏
Esreyup42 Eda272780 Evet 3 gündür başladı benimde bende neden belirti olmuyo diye merak ediyodum ama çok geçmeden bulantılar başladı sende merak etme bulantı olmadın diye dua et bence😊