Fasulyeninannesi1 Civcivim000 benim sutum 4 gun falan gelmedi en sonunda sicak dusa girdim oyle geldi ama 4 gun baya stres olmustum 🥲 malt icecegi ictim bol bol, sut yapan ne varsa yedim hep. Asiri stres yaptigim icin de gec geldigini dusunuyorum icinizi ferah tutun gelecek elbet 🙏
Civcivim000 Fasulyeninannesi1 benim de sezaryen öncesi suni sancı sürecim oldu canıma okudular psikolojik olarak da çok yıprandım bedenen de o yüzden muhtemelen zorlandım süt konusunda doğuma yakın hamileyken gelen sarı su bile kesildi aç susuz stres falan derken. Şimdi geliyor ama az bebeğe asla yetmiyor mama meme gidiyoruz ama bebiş de meme istiyo yara bere oldum süt de bitince emdikçe daha çok acıyo napcam bilmiyorum Allah hepimize kolaylık versin 😬
Fasulyeninannesi1 holly hicbir fikrim yok 🤷♀️ sanirim kirli kani atiyorlar kendim de atardim bi sekilde belki 🥲
Estrella Diloss_14 ahahahaaha ya çok eğlencelisin😂 ben de bu ikilemde kaldım çok başka seçenek de olmayınca birinden birini seçiyorsun mecbuuur😂
Diloss_14 Estrella ikisininde birbirinden beter olması dısında sorun yok 😂neyse bir şekilde cıkarcaz o veletleri napalım😂
Cicilibicili Fasulyeninannesi1 güzel fasüğümüzzz seni çokkk seviyoruzzz. Sen doğana kadar biz dokuz doğurduk ama o yanaklara değdi beee🥰🥰🥰
110710 Civcivim000 Benzer şekilde doğum yaptım ama acı eşiğim ve suni sancıdan kaynaklı diye düşünüyorum göğüs uçlarım yara oldu muhtemelen yanlış emzirmeden zeytinyağı sürün yumuşatsın ve kesinlikle sağın otomatik pompayla ve emzirin süt kanallarını uyaran çocuğun ağzı çünkü benden de süt gelmemişti şümdi iyiyiz
Fasulyeninannesi1 Civcivim000 biz de mama meme devam ediyoruz bir sure boyle gidecek sanirim. Saglikli olsunlar da gerisi muhim degil 💜🙏
Civcivim000 lunam teşekkür ederim,zor bi süreç oldu maalesef. Bize geçen hafta doktor doğum kilosunu yakalamış iyi dedi ama bilemiyorum bi doktor ayarlıcaz biz de danışabilmek adına. Allah yardımcımız olsun valla bundan sonrası hep telaş hep endişe
Civcivim000 110710 emziriyorum sık sık ama bitiveriyor süt sinirleniyor bizimki emip süt gelmeyince 😅 sağmaya da korkuyorum otomatik pompalar için daha çok yara yapıyor diye okumuştum korktum almadım o yüzden. Zor zamanlar valla
110710 Civcivim000 ben baby me aldım asla çocuk kadar güçlü cekmiyor emin olun ve acıtmıyor ben süt veremıyorum diye üzülüyordum şimdi resmen akıyo o olmazsa manuel pomba alın piskolojik olarakta ıyı gelecek sütünüzün gelmesi süt geliyomuş cidden uğraşınca çocuk emincede aynı ama şuan yaraysa emzirmek zor olur nacizane tavsiyem
Civcivim000 110710 bebek 15 günlük 2 gün belki vermemişimdir onun dışında hep veriyorum yaralar azaldı acı oluyor ama yine de emziriyorum maşallah iyi de çekiyor ama yetmiyor sabahtan dolduysa verdiysem mesela bebeğin acıktığı zamana kadar tekrar dolmuyor bilemedim ki 15 gün oldu umudu kestim gibi artmayacak mamayla doyup sütle de atıştırmalık idare edicez sanırım😅 bu saatten sonra pompa verimli olur mu ki acaba