umransancar Merhaba güzel anneler , Ankara’da 6000-8000₺ aralığında memnun kaldığınız özel hastane arayışındayım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim 🤩 hastane ve doktor ismi yazarsanız sevinirim ücretle birlikte ❤️
Nazlimom umransancar ben natomed hstanesi Canan hocaya gidiyordum geçen hafta doğum oldu 6.200 dü paket 9 ay önce 2 ay öncede arkadasım fiyat sormus 8.300 demişti yanlıs hatırlamıyorsam arayıp bilgi alabilirsiniz🌸
Efsseeel umransancar 19 Mayıs özel hastanesi var Baran hoca var orda Oda çok iyi 4500 sogortanız varsa tabi çıkış saatinde olursa doğum ekstra 500 eklenıyor
Emine_47 umransancar sincan lokman hekim hastanesi ni oneririm orda dogum yapmistim ilk dogumumu cok memnun kaldim fiyat araligida uygun diye biliyorum bi sorun orayada isterseniz
Merve-8 Sincan Koru var bir de merkezde yaşıyorum ama biraz daha uygun fiyatlı diye orada yapacağım doğumu ben yarı yarıya fark etti fiyat bir de tanıdıklarımızın doktoru var diye görüşmeye gitmiştik 7.500 e anlaşma yaptık
elif_06 Ankara etimesgut özel alife hastanesi doktorumuzun adı EBRU HACER BİBERLİOĞLU 9 aydır takibimizi yapıyor çok memlunuz geçen sene 6500 e doğum paketi yaptırmıştık şimdi ücretini bilmiyorum ama 8 den fazla değildir. İyi günler