Tgceetali_08 Günaydın kızlar bebeğinizin kıyafetlerini kaç haftalıkken yıkayıp yerleştirdiniz 31 haftalığım yapmayı düşünüyorum ama erkenmi hastane çantasını ne zaman yaptınız fikir verirseniz sevinirim
Nazlimom Tgceetali_08 31 de başlamiştim 35 te bitmişti bence başlayın bi an önce cünkü renklileri beyazları ayrı yıkadim ütüledim bianda bitmiyor araya sizin kıyafetlerinizde girince anca
Binnur81 Tgceetali_08 35 bitiyodu bnde hazırladığımda hicde acele etmedim kendimi bildiğim için 40 da doğum olduğu için 3 gebeliğim bu arada sadece yıka utule sonra yerleştir olese yapabilirsin
gulsumm1 Tgceetali_08 ben 35 haftam da hazırladım çok zorlandım bence başla bence canım çok zor oluyor sonra
Tgceetali_08 Binnur81 yavaş yavaş hallederim inşallah teşekkür ederim 3. Gebeliğim dedin tecrübelisin bişey sormak istiyorum dün kasık altımda ağrı başladı ayağa kalktığım zaman tam doğrulamıyorum neden olur Bi fikrin varmı
Binnur81 Tgceetali_08 bendede oluyodu rahim genişlediği için baskı yapiyo diye biliyorum her gebelik farklı oluyo diğer 2 gebeligimde hamile olduğumu bile anlamadan doğurdum çok rahattı 3 de öle olmadı ilk gebeliğim gibi kendimi acemi hissettim diyebilirim 🤭
Melekk-911 Tgceetali_08 30.hafta bitti yikattim utuledim. Çanta hazır bir tek biberonu kaynatıp yikayacam birde mama alacam. İlk gebeliğimde de 4.gun sonunda gelmişti sütüm o sıra da mama vermiştim sütüm gelince mamayı bıraktık. Kendi çantam hazır değil henüz onu da bu hafta bitiririm. 32+6 haftayiz şuan
dml33 Tgceetali_08 bn 29 haftâdaym bidaki hafta baslicm anca yıka ütüle çantaya hazırla kilitli poşetle koycm çantaya toz olmaz cekmeceyede hurç içinde koyarm agirlasmadn tam ilktede öyle yapmistm bide erken dogurmustm iyiki demistm hazırlamsm😀
Duygumiran Tgceetali_08 suan 29 haftaya girdim ben 25 haftalikken yikadim.utuledim ayarladim sadece bana gecelik bide kundak eksigim kaldi onlarida alip yikayip cantayi hazirlicam her an her sey olabilir bence bekleme
aselkiz Tgceetali_08 Ben 34+1 deyim daha başlayamadım gelen giden misafirlerden hepside yatılıydı bugün sonuncusu gidecek inşallah yarın başlamayı düşünüyorum tabi bi aksilik çıkmazsa 😬