sendekimsinnn Kızlar gaziantepte detaylı ultrason için önerebileceğiniz perinatoloji uzmanı lütfen yardımcı olurmusunuz
Erol sendekimsinnn bence hiç para vermeyin kadın doğum hastanesi nı dogum olarak önermem ama perinatoloji bölümü cok iyi iki oglumun ikisinde hamileyken hastaneler hep aldırmamı istediler perinatolojiye yolladılar ben oraya gittim hiç bir şey yok demişti cok şükür birşey de yok bence oraya git
Halis25 Ben üniversite hastanesinde yaptırdım neredeyse yarı fiyatından bile uyguna geldi. Doktorda gayet ilgili herşeyini tek tek gösteriyor tüm sorulara cevap veriyor. Doktorda Muhammed Hanefi Bademkıran. Özellerde fiyat aşırı uçuk çünkü 🥲
Esrasenturk8 Tuncay yüce. En son muayenesi 700₺ idi 1 kontrol hakkınız da oluyor 2 kere gitmiş oluyosunuz
Esrasenturk8 sendekimsinnn her muayenesinde detaylı yapıyor zaten. Perinatoloji zaten doktorlar da kendisine yönlendiriyor detaylı için
Halis25 sendekimsinnn internet üzerinden sürekli kontrol ettim GAÜN sitesinden öğretim üyesi randevusu aldım. Randevuda önce ücretli vezneden ödemeyi yaptım hocaya dedim detaylı usg istendi diye hemen yan odada da detaylı ultrasona giriyosun zaten. Sadece muayane ücreti ödüyorsun ultrason için ekstra ödeme yok. Muayene ücreti de sanırım 350 liraydı.
Mervelinka sendekimsinnn Aralıkta 500 ödedim. Yılbaşından sonra zamlanacağını söylemişlerdi şu an ne kadar bilmiyorum
Halis25 sendekimsinnn hayır doktorum zaten Liv hastanesinde o Tuncay ayyüce ye yönlendirdi. Fiyat sorduk 1000 TL dediler 😁 bizde böyle bir yol izledik