Rumuz_07 Kızlar magnezyum da alıyorum artık gerçekten çok yoruldum. Gece ne tarafıma yatsam ve sık sık değiştirsem de konumumu basen den aşağı o bölge gece acayip ağrıyor. Uyuyamıyom yok mu bunun bir yöntemi🤦🏻
1Pamuk Rumuz_07 yastıklar var biraz alttina koyuyorsun rahatlatıyor ben 11 haftalığım daha şimdiden benim ağrılarım var karnımda felaket Allah yardımcımız olsun insllah bence o yastıkları Trendyoldan bakın insllaah iyi gelir 🤲🏻🌸
MTugba Rumuz_07 Ben artık oturarak uyuyorum anca öyle geçiyor. Zaten karnım sürekli geriliyor uyuyamıyorum Agrılarda olunca hiç uyuyamıyorum rabbim yardımcımız olsun.
Deletedmom_7 Rumuz_07 aynı sorunu bende yaşıyorum ya magnezyum Ben de kullanıyorum Ne yapsam bilemedim Bununla ilgili Ben de paylaşmak istiyordum seninkini gördüm
Rumuz_07 ArdenDuygu yapıyorum normalde düzenli ama yürürkende farkediyorum bacağıma ağrı sağlanıyor bazen son zamanlarda 🤦🏻
Rumuz_07 1Pamuk evde de bacak arama yastık koyuyorum ama döndüğüm tarafta bacaklarım yatakla benim aramda kalınca yine ağrıyo 😂
Rumuz_07 MTugba bende kafa altıma yastık koyarak koltuk koluna uzanarak tv izler dibi daha rahat ediyorum. Sırt üstü yatmayın diyorlar öyle uyusam zararı olur mu acaba
MTugba Rumuz_07 sırt üstü uyuyunca bebek organlara baskınyapıyotmul ve tansiyon yükselmesi yada düşmesi yaşanıyormuş. Öylede karnım geriliyor benim sağ yada sola yatıyorum agrılar oluncada oturarak uyuyorum.