Merhaba kızlar biraz geç oldu cünkü oglusum 4 aylık olduu 40.haftaya kadar normal doğum diye istedim ve sancımda gelmediği icin doktorum suni ile baslatacagini soyledi ve o gün 40.haftada yatisim yapildi doktorum alttan muayne etti once ve benim meger acı esigim.nekadar dusukmus bir ciglik attim😂sonra dedim ki beni sezeryana alın ben yapamayacagim sonra aksam 5 de beni sezeryana aldilar belden igne canimi acitmadi ve yatirdilar uyusmami beklediler ayagini kaldir dediler tabi kaldiramadim ve basladilar😍zaten uyusuk oldugu icin hic acı yok bebegimm cikti temizlediler vee yanima koydular oyy o agladi ben agladim ve sonra annem odadaydi ona cikardilar bende 1 saat sonra ciktim tabiki hemen sut.gelmedi mama takviyesi yapildi ilk kalkis evet zordu omuzlarim bildigin asagiya bakiyordu dik duramamistim yurudukce artik aciliyor eve ciktiktan sonra 1 hafta icinde biraz daha iyi oldum yememe dikkat ettim kompostalar incir kayisi helva bol yesil salata bulgur mamayi biraktik anne sutune devam.ettik rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin simdi dahada zor cidden uyumuyor uykusuzluk aksama kadar yorgunluk icindeyim insallah bugunlerde gecer