Hatunnn bukna hamilelik olmasa bile rollonlar ve deo lar zararli zaten, tuzlar var eczanelerde satilan rollon seklindeler onlardan tabsiye ederim canm
arzuozbek Sadece hamilelikte değil deodorantlar gerçekten çok zararlı göğüs kanserine yol açıyo ve bu kesinleşen bi bilgi tabiki kimse ter kokmak istemez o yüzden alimünyum içermeyen daha doğal ürünler tercih etmeliyiz ben sebamed kullanıyorum ama deotak da kullanmıştım ikisini de öneririm
nedensiz kızlar amwayın deodarantını kullanıyorum yıllardır banyoda cıktıktan sonra sürüyorum cok temız oluyor ve koku yapmıyor asırı memnunum deneyın derım kızlar
Asu ZeyooZ kesinlikleeee👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Senelerdir karbonat kullanıyorum, hiç ama hiç kokmuyorum, çoğu kişiyede önerdim dualarını aldm valla🤩
Nurce bukna sebamedin paraben,alkol,aliminyum içermeyen hassas ciltler için temiz kokulu rollunu var onu tavsiye ederim canım 👍🏻
Merallalkuunal Rexona clinical di ismi yanlış yazmadıysam oda çok güzel duştan sonra kullan hiç bi koku olmuyor
Mss19 ayerya ben deodorantını aldım. İlk kullanım oldukça etkiliydi. 48 saat etkisini gördüm diyebilirim. Ama sonra hiç fark ettirmiyodu kendini. O kadar parayı boşu a verdim
host3270 bukna ben hep emotion kullandim hic koku olmadi. aluminyumda icermiyo. terlesem bile kokusu olmuyor yani.
GULSAHKP Karbonat Mısır nişastası Hindistancevizi yağıyla bi krem oluşturup günlük sürdüğünüzde hiç bişekilde koltukaltı kokusu olmuyor. Bilimselanne yazıp googledan aratırsanız ölçülerine ulaşabilirsiniz.