Selam sevgili annişler. Çok şükür bizde 39. Haftaya girmiş karpuz büyüklüğüne ulaşmış bulunmaktayız oğlumla. Doktorum rahmin yumuşadığını, rahim duvarının inceldiğini bu hafta içinde doğum yapabileceğimi söyledi. 34 yaşımda ilk hamileliğimi yaşayan biri olarak acı eşiğimin yüksekliğine ve daha önce doğum tecrübesi yaşamamış olmamın verdiği deli cesaretine güvenerek normal doğumu tercih ediyorum ☺️
Yalnız şöyle birşey var benim oğlan çok hareketli hiç durmuyor yalancı sancımda yok şimdilik. Galiba acı eşiğim yüksek diye ben anlamıyorum. Sadece alt tarafımı tırmalıyor sanki. Karnım henüz aşağı düşmedi gibi hissediyorum.
Hamileliğimin başından beri çok rahat bir hamilelik geçirdim en ufak bir belirti yaşamadım. Beni hiç üzmedi oğlum. Sadece 5. Aya kadar idrar yolu enfeksiyonu ile mücadele ettim şükür o da bitti. Yarın doğurmak istiyorum buradan edindiğim tecrübelere dayanarak ananas ve hurma yiyeceğim. Plates topunda kanala girmesi için hareketler yapacağım ve öğleden sonra hava güzel olursa yürüyüşe çıkacağım uzunca.
Sizler ne durumdasınız hadi gelin dertleşelim biraz.