Edakeskin1 11+5 olduk ve Neo-penetran fort l vajinal fitil verdi doktorumuz daha önce kullanan var mı her hangibi bir zalrri olur mu
Hande123- Edakeskin1 ben de 4. Haftadan berl progestan fitil kullaniyorum suan 11.haftadayiz.Doktor zaten zararli olsa vermez,her zaman siz doktorunuzu dinleyin
Kavakyellerihercai Edakeskin1 vajinal kaşıntınız ya da idrar yolu enfeksiyonu mu var bende kullandım zarardan aksine yararlı kullanın bence
Deletedmom_7 Edakeskin1 Doktorunuz verdiyse kullanın aynısını değil ama onu muadilini kullandım ben de gebeliğim fitil atmakla geçti hiçbir sorun da olmadı
Deletedmom_7 Edakeskin1 bak gebeliğim boyunca mantar sorunu olduğu için ben de gynomax xl, calcimax, lattawin kullandım. Şimdi de progestan kullanıyorum 16. Haftadayım fitil atmadığım bir günüm olmadı.
Edakeskin1 Kavakyellerihercai evet canım zaten hamilelikten önce falan idrar yolu enfeksiyonum vardı hamileliktede yeşil akinti ile birlikte kaşıntı başladı dokturumizda bunu yazdı ama reçetede ilk 3 ay kullanmayın falan yazirdu birde kullan yada bilgisi olanlardan duymak istedim içim rahatladı 😇
Kavakyellerihercai Edakeskin1 şu an 13 haftayım gebeliğin başından beri enfeksiyon var neler kullandım hala geçmedi