Nira Mom534545 benimde kan tahlillerim de beta hcg düzenli olarak yükseldi ultrasonda görünmedi aynı gün tekrar kan tahlili yaptırdım 2500 civarındaydı. Doktor vajinal ultrasonla baktı kese gözüktü. Ama çok küçükmüş o yüzden gözükmemiş.
Adakus Mom534545 ben 6 haftam da görmüştü doktor 6 bitti bitecekti nerdeyse alttan muayene etmemek için karında biraz bekletmişti bende gidene kadar tam görünüyordu
Bayanminyon07 Benim tahlilde çıktı kesem görünmedi küçük olduğu için tahlile göre 4+5 günlük tü kese de 6+1 de görüldü ..
duygukadir kızlar mrb benim son adet tarihime göre 8 haftalık hamileliliğim doktora ilk gittiğimde vajinal ultrasondan keseyi gördü ama bebeği görmedi bugün kontrol vardı 15 geçti üstünden vajinal ultrason ve normal de gördü keseyi ama bebeği görmedi ultrason otomatik resim çekip veriyor ya ona göre 5 hafta 6 gün çıktı cumartesi 6 hafta içinde olacağım için tekrar çağırdı çok üzülüyorum inşallah bebeğime bişey olmaz
Tgbatem duygukadir son adet tarihin ne. BEnimde 5-5 bizde daha kese ve bebek göremedik ctesi anca dediler beta nın en az 1500 olması gerekiyormuş birde geç döllenme olabilir sanırım
duygukadir Tgbatem son adet 8 temmuz ama yumurtlama zamanında döllenme olmamış olabilir biz üzülmemek için cumartesi ye kadar öyle düşüncez inşallah cumartesi görürüz
Tgbatem Tgbatem selam canım gittiniz mi dr a benim kese vajinal göründü ama bebek görünmedi 2 hafta sonra gel dedi adetime göre 6-3 ama 5 haftalık daha dedi bakalım beklicez 2 hafta daha
Tgbatem duygukadir bu gerçekten sabır işiymiş bende çok tedirginim inşallah sorunsuz bir şekilde devam ederiz☺️
duygukadir Tgbatem aynen Allah ım yardım etsin bize ve bebeklerimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
duygukadir Adakus inşallah cumartesi günü görürüm bende şuan 5 hafta içinde cumartesi 6 içinde olacak görürüz inşallah
Tgbatem duygukadir anladığım kadarıyla döllenmeyle alakalı birşey adetine göre 8 haftalık ama dr un dediğine göre 5 haftalık çıkmış sanırım benimde 5hafta 5 gün görünüyor ama dr da benimde 4 hafta falan çıkacak😂
Tgbatem Bana rahim dubarı kalınlaşmaya başlamış dedi de kese rahim demi oluşacak içinde bebek olacakmı daha çok yeni dedi 6 7 haftalık olması gerekiyor dedi bakalım ctesi görünür inşallah
Mom534545 Benimde yarın sonuçları evde test yaptım çıktı kesecik göremedi doktor tahliller verdim yarın çıkacak sonuçlarm 8 gnm felan geçio bnmkide inşallah hayırlı haberlerle dönerim 🙏🏻son adet tarihime göre bnmkide 5 haftalk