bireylulmeselesii mucizegebelik6 belki olabilir ama hep aynı ultrasonda ölçüyor sapma olur mu bilemedim 🤣 pek üzülmedim valla kilolu deyince bin tane korkutucu şey söylüyor insanlar. Normal seyrinde gitsin de aklımıza takılmasın ne yapayım 🤣
Zeynep_kaya1634 bireylulmeselesii Masaallh bnmki 32 haftalıkkrn 1800 du zayıf ddi dr doğana kadar 1 kg alır ıns
bireylulmeselesii Zeynep_kaya1634 alır alır canım. 35 den sonra çok iyi kilo alıyorlarmış hiç merak etme. Bi de bünye zaten. Ben de eşim de iriyiz. Minyon bise çıksa tuhaf olurdu :)
ilknur53- Mavimucize benim bebeğimde 31 hafta 5 günlükken 2 kilo 120 g dı.Ama doktor hiç bana çok şişko falan demedi 3 hafta önden gidiyor hatta.Korkutma kendını inşAllah sağlıkla dünyaya getirirsin🌸 Bazı anneler 4 kilo doğum yapıyor
Fasulyem2 Mavimucize kalmış 1 bucuk ay alsa alsa 1 bucuk kilo daha alır cnm 3800 doğar en fazla ki bu bebek için normal bi Kilo. Gebelik şekerin yoksa endişelencek bişi yok. Sen çok kilo aldın mı ? Belki sana söylemiştir yanlışanlamış olabilir misin ? :) 31+2 1800 gr dı bebeğim 32 de 2 kilo olmuştır hemen hemen
Mavimucize Fasulyem2 yok canım ben şu ana kadar toplamda 8 kilo almışım. Hatta doktora da söyledim kilom mu fazla diye baktı o da normal aslında dedi. Su an 73 kiloyum.. Aman neyse herkes güzel seyler yazmış nerdeyse çoğu bizim bebekle aynı kilodaymış. Doktorum yürüyüş yap demişti. Onu yaparım. Yakın zamanda covit atlatmıştım dışarı çıkamadım falan .bilemedim işte hayırlısı..
anne_2 Mavimucize benim tam 32 de 2200 dü şu an 37+4üz.tam 37de 3400dü doktorum çok dedi 🤐 bu gidişle 4ün üstü doğar dedi
Fasulyem2 anne_2 36 haftalıkken 3050 gr dediler bebeğime 38 de 2700 gr doğdu. Yani ultrason hep yanılıyo kesin kilo söylemiyor canınızı sıkmayın ablamı 4 kiloyu geçti dediler 38 de sezeryan yapmak istediler ablam da suni sancı istedi 3700 gr doğdu bebeği. Yani hiç belli olmuyo
anne_2 Fasulyem2 aynen + - 500 fark ediyormuş. Benimde şu an 3yaşında oğlum var doğacağı gün kontrolde 3450gr dedi doktor,aynı gün 3800 doğdu 🤷🏼♀️
daphnesmomm Mavimucize ben de 32+0 da girmiştim,1975 gr dı bebişim,doktor bana da haftasıyla uyumlu. Bebeğine iyi bakmışsın dedi🙃 bence aramızda çok bi fark yok,size haftasına göre ileride dememiş. Bence endişelenmeyin
Fasulyemmm123 Mavimucize bende 32+2 de gittim 2.150 dedi sadece bir kaç gün önde gözüküyor dedi ama son haftalarda kilo alımı çok yavaşlıyor her doktor farklı demek ki
Elvnttkn Mavimucize benim 32 de 1530 gramdı bebeğin minyon olucak her bebek farklıdır anormal ilerleme veya geriden gelme yoksa bebekleri kilo konusunda aynı kalıba koyamazmışız şu haftada illa şu kilo olacak diye bende üzülüyordum minik ilerliyor diye ama doktorum içimi rahatlattı bebeğin sağlıklı sadece minyon dedi 😍
Mehtapca06 Mavimucize içerde spora yazdırılan sandım 😂😂😂 yok be sanmıyorum bana normal geldi kilosu oğlum 4 kilo doğdu hemde normal doğum seseryanda bununda üstüne çıkan bir sürü kişi var
canbabacan Mavimucize benimde ayni bana normal dedi kilolu değil 3.5 kilo anca olur doğuma kadar oda normal
Fasulyem2 anne_2 aynen öyle 2. doğumunuz daha kolay geçicektir :) az kalmış sağ salim gelsin inşallah bebeklerimiz 🥰
Fasulyem2 Mavimucize hayırlısı inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun :) bi şekilde geçiyor bu günler 🥰