Ebeanne97 Fundi35 bende sizin gibiyken erkek demislerdi kordonuymusdu hatta doktorum cikinti ile ani kalsin diye fotograf bile almisti ama 17 haftamda gittim tekrar kızım olucagini ogrendim suan 26 dayim nasipse minik prensesim geliyor. Daha ogrenmek icin birazcikk erken biraz daha bekleyin derim
Kaktuslu89 Fundi35 doktorunuz tecrübelise değişmez benimde 13. Haftada kesin erkek dedi şuan 18. Haftadayım başka doktorlarada gittim değişmedi gönlünüzdeki olur inş 😊
Merveheg Fundi35 kesinlikle beklemenizi oneririm. Ben de 13. Haftamda kiz oldugunu söyledi doktorum. Ve o kadar emin konustu ki, ablamin 2 cocuguda 13. Haftasinda dogru tahminde bulundu diye inandim. 16. Haftada erkek oldugunu öğrendim
turkanyldzz Fundi35 bende 13+2 d öğrendim erkege benziyor dedi 15. Haftamda tam kesinleşti erkek olduğu 🥰💙
Melikegencl Fundi35 valla ben kontrole gittim cinsiyetini öğrendim 13 haftalık tı doktor erkek dedi direk 🥰 ve doğru çıktı kimisi erkenden gösteriyor kimisi çok geç ⏰
Fundi35 Ya insallah benimde erkektir pipi dedi ama yalnis degildir umarim dayim abim yol haliyle oglum olsun istiyorum Rabbim hayirlisini versin yinede
Fundi35 Ya zaten 16 da gidice bekliyorum ikimci cocugda erkrk dye umit etim kiz oldu 2 kiz Rabbime dua etim hep sagliklo bir erkek eblat saliha evlat istedim insalalh oglum olur 😊 13 de yanilmis ds olabilir kendimi kandirmiyom paylasim.bile yapmadom henüz
Fundi35 Amin sağolsun ben 2 bucuk aylik idim.iste 13 hafta 6 gun pipi dedi bakalim ben sordum hatta kiz olurmu degisirmi kordon olabilir mi dedim esimde bende 2 kizmiz var bu erkek olsun istiyorum ama Rabbim kiz vermisse basimin ustunde yeri var
Fundi35 Ozel hastanede dktr bayandi iki kizimdada gttim ona bu sefer 6 ay olmus baska yere gitmis dkktrm errkk dktr atanmış oraya ilk defa gittim ona
Fundi35 Hmm bekliyorum 16 17 de gidicem yine dilerim kiz demez Rabbime dua ettim hep gönlüme gore nasip eder insalalh
helin27 Fundi35 benimde 2 kızım var ve bende senin gibi 13 haftalık hamileyim bende 16 17 haftalık olursa gidip ögreneceğim