Sbl49 Kızlar 14+5 haftalik hamileym aşırı derecede diş etlerimde ağrı var uyutmyr tuzlu su ile gargara yaptm olmadı kulaklrma kadar ağrı hissdyrm ne yapmaliyim ilaç kullanmyrm
keremveannesi Sbl49 bana doktorum parol alabilirsin demişti canım , o haftalarda bende de inanılmaz dişlerle ilgili ağrı olmuştu ama geçti sonradan. Bide buz tutmanı tavsiye ederim ağrıyan bölgelere çok rahatlatıyor
gamze443 Sbl49 sarımsak bastir dişine gerekirse sonra çiğne yut enfeksiyonu da alır hem benimde oldu aynısı geçti ama çürük yaptı ki bende asla diş ağrısı olmamıştı
Sbl49 gamze443 bnde de olmzdi iki gündür maf etti beni etleri aglyrdu smdi dislerme kulağıma kdr ağrı var uyutmyr Beni
keremveannesi Sbl49 tuzlu suyla gargara da yap kuzum 2 dk boyunca tükürme , parol etkisini geç gösteriyor çok iyi geliyor . Ama sen bunları da yapabilirsin
Fundi35 Mrb ben 14 haftayim Allah kucaginiza almayi nasip etsin duzenli fircalayin insallah dis eeti hassas oluyor kimisinde gebelikte 3 hamileliğin hic yasamadim ama parol icin