1Pamuk Cemrreedemirci merhaba siz o talcidi doktorun verdiği vitaminle kullandınız mı ben sormayı unuttum talcidi vermişti acikdeki doktor
Cemrreedemirci 1Pamuk mideniz yandığı zaman 2 tane alın agziniza çiğneyin. Talcid tam ilaç değil aslında dedim ya eşim de doktor 2 gebeliğimde de kullandım. Her mideniz yandığında yanma miktarına göre 1 yada 2 çiğneyin
1Pamuk Cemrreedemirci biraz di çok aç kalınca daha çok yanıyor işte ben yemeklerden 1 saat sonra alıp çiğniyorum peki siz 🥺❤️Allah razı olsun bu arada çok teşekkür ederim ❤️🤲🏻
kubumom Midenizin bulanması, asit olması normal korkmayın. 4.ayıma kadar aralıksız bulantı, kusma mide ağrısı çektim. Çalışıyorum bi de okulda koşarak tuvalete gidiyordum korkmayın bunlar olağan şeyler. 4.ayımda geçmişti şu an 7.ayımdayım geri döndü mesela
1Pamuk kubumom AA çok üzüldüm inşaAllah Rabbim şâfiii isminin hürmetine şifa versin bizlere 🤲🏻❤️🥺 benim o zman 1 buçuk ayım var daha 🥺 bekli de daha uzun 🥺
Cemrreedemirci 1Pamuk ben midem ne zaman yanarsa çiğniyorum buz gibi oluyor. Bazen uykudan uyandıracak kadar çok yanıyor bazen de kahveyi biraz fazla kaçırınca. Pek açlığa tokluğa bakmıyorum yani. Allah sizden de razı olsun 🌸
Dark 1Pamuk muhtemelen sizin reflünuz vardı. Hamileyken arttı. Benimde öyleydi çünkü. Midem beni mahvetti hamileyken