Babyyldz 6 haftalık hamileyim kasık ağrılarım çok oluyordu doktor Protestan başlattı ara ara kasık ağrılarım oluyor yine de normal mi bu
Unukor Babyyldz merhaba,bende oluyor,yerleşme ve rahim büyümesine bağlıymış. Hatta benim kanamam da var pembe lekelenme pazartesi tekrar kan testi vereceğim 😢
Raskaa14 Babyyldz bende 5 haftayken aynı sorunu yaşamıştım . Progeston kullandım . 4 -5 gün içtim. Her şey düzene girdi . Güzel düşün güzel olsun 🥰
yigitinannesiiiii Babyyldz 11. Haftamdayım ara ara oluyor hala canım ilk zamanlar daha çok oluyordu 5-6 haftalardayken sonra arada bir oluyor kasık ağrısı seni furdurmayacak şekilde ise doktora git tabi
Ebrueylul18 Unukor of benimde var ya namaz kıldım qksam ondan sonra geldi sabah hemen acile gitmek istiyorum çok korkuyorum suan sabah nasıl olcak bilmiyorum bana
Babyyldz Unukor arkadaşımın da olmuştu böyle doktor progestan başlattı ona da 2 3 güne düzeldi şimdi 1 yaşında kızı var
snmhsnn Babyyldz 9haftalığım bende de ara ara oluyor kasık ağrısı progestan bende kullanıyorum ama kasık ağrısından yazmadı doktor ufak bir kanama alanım varmış tedbir amaçlı yazdı yine de çok ağrıyorsa bir kontrole gitmek de fayda var tabiki