Suheylafikret05 Ben 9 haftalık gebeyim oruç tutarken bi fark hissetmiyorum ama acaba bilmediğim bi zarar verirmişim diye de çok korkuyorum ilk haftalar da oruç bi etki eder mi
kadifemsii Suheylafikret05 hayır canım geçen hafta sordum doktoruma . Kilo kaybetseniz de korkmayın dedi eğer bi rahatsızlığınız yoksa oruç tutmak sizi zorlamıyorsa devam edin dedi . Bebek etkilenmiyor ilk 3 ay dedi
Busra_sansar Suheylafikret05 Bende korkuyorum yaa😥 tutmak istiyorum ama tansiyonum düşük seyrediyor doktorum tutma dedi 🤷🏻♀️ Bebeğim sağlıklı olsun da kazasını tutarım artık
alonee Suheylafikret05 herkesin bünyesi farklıdır kimisi bebeği küçük bile olsa dr izin vermez. Doktorunuza danışın
Suheylafikret05 kadifemsii Çok sevindim bugün hep içimde bi şüphe ile tuttum 😊her kafadan da bi ses çıkınca açıkçası çekindim hep
kadifemsii Suheylafikret05 yok korkmayın kendinizi kötü hissederseniz tutmayın tansiyon bulantı kusma gibi 🍀
Zma Yasemin_baran benim doktorum otuz haftalık bebk tam gelişim aşamasında oruç tutmani önermiyorum dedi .yeni gebeliklerde müsade ediyoarlar