Fatosada Kayseride ayrıntılı ultrason yaptırıp memnun kaldığınız yerler ve doktorlar kimler. Ve ortalama ücretleri neler ? Kendi doktorum bana Selim Doğanay dye birini önerdi ama hiçbir fikrim yok ona mı gitmeliyim yada baska bakmalımıyım .
Mery38 Fatosada kesinlikle şeref ışın 400 TL ve sonuna kadar hak ediyor 40 dakka sürüyor çok güzel anlatıyor
Baharcakir55 Fatosada peki radyoloj mu peritanolog mu olması gerekiyor doktorun şerif hocaya baktım radyalog diyor. Ayrıntılı ultrason için peritonolog olması lazım diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum
mirage333 Fatosada ben prof.dr tuncay ozgun de yaptirdim gecen hafta. Gayet iyiydi bence. Toplam 1.5 saat kaldık, muayene 50 60 dk civarı sürdü. Tek gebelik 750 tl ücreti
Happymother1 Kızılay hastanesi Şerif ışın aklınızda hiç bi soru kalmayacak şekilde yardımcı oluyor tavsiye ederim
uraz_ve_annesi- Ben doktorumun tavsiyesiyle Mustafa Başbuğ’a gittim çok memnun kaldım her şeyi açıklayarak anlattı 700 lira verdim 1 hafta önce
Mery38 Fatosada Evet 2 hafta önce Erciyes Hastanesi’ne yakın Kızılay hastanesi randevu ile calisiyo yanlız hala 400 lira
Muallime_97 Mery38 merhaba ben de ayrıntılı ultrason için şerif ışın a gideceğim de ne kadar süre baktı acaba renkli ultrason görüntüsü veya CD veriyor mu?
Fatosada Baharcakir55 bilmiyorum onu canım . ben dünyam hastanesine gidiyorum züleyha hanıma o da selim doğanay diye birine yönlendirdi buna gideblrsn istersen dedi ona baktım netten onda da radyoloji falan yazıyor
Mery38 Fatosada bende Züleyha güzel e gidiyorum o bana bı numara verdi onu aradım 750 dedi fazla geldi şeref ışın i kendim buldum Züleyha güzel in çok hastası geliyo dedi hatta ınstagram’dan takiplesiyolar adam gerçekten çok bilgili ve 40 dk anlatıyor herşeyi çok da eğlenceli tavsiye ederim gerçekten fazlasını hak ediyor
Fatosada Mery38 aaa öle mi 😃☺️ Teşekkür ederim . Bende ona gideyim ozaman yazık niye boşuna fazla para vereyim .☺️
Fatosada Mery38 belden aşağıyı tamamen actırıyormuş bazı doktorlar ayrıntılıda sizn gttiğinz öle değildi dmi 🤣☺️