Hasretsimsek123 38 haftalık hamileyim bugün çok yorgundum ve akşama doğru ateşim çıktı gecede yükseldi soguk komleks yapiyorum ama korkuyorum bebeğe bi zararı olur mu vücudumda herhangi bi ağrı yok ama ateşim var benimle aynı durumu yaşayanlar oldu mu hiç
Sevgisglm Hasretsimsek123 canım neden hastaneye gitmiyorsun enfeksiyon kaynaklı olabilir yada allah korusun covit bile olabilir zaman kaybetmeden hastaneye git lütfen
heleninannesi06 Hasretsimsek123 çok bilmiyorum ama ateş çok iyi değil gebelikte bence hastaneye gidin çok geçmiş olsun 🙏
3oglanannesi Hasretsimsek123 kanda enfeksiyon vardır büyük ihtimal acile gidin covid de olabilir tabi maalesef aman ihmal etmeyin
BMelek Hasretsimsek123 hasta olmak bebege bir etki etmiyor ama atesli hastaliklar bebege etkisinin oldugunu soylemisti doktorum bana gecen hafta bende hastaydim hemen en yakin acile gidin bence
seymaseda Öncelikle geçmiş olsun canım enfeksiyon var ki ateşin çıkıyor durma hastaneye git bence ve bolca ( nar ) ye ☺️
Buseyllzr Hasretsimsek123 canım covid olabilir 15 gün önce benimde ilk belirtim ateşti ve ateş gebelikte çok tehlikeli mutlaka bı acile git test ver. Birde soğuğa yakın bir suyla duş al dusurmek için ben sabaha kadar hep duş aldim öyle düşmüştü ateşim çok geçmiş olsun 🙏
Afro-dit Hasretsimsek123 ateş rahmin içinde ki ısıyı da yükseltir bence hastaneye gitmelisin ateş iyi değil canım çok geçmiş olsun
Mavistez Hasretsimsek123 bebeğe zararı tabiki olur hastaneye gitmelisin acil bolumunden giriş yap gereken yapılır