Eylulykdz Kızlar başına gelen var mı bugun ilk defa karşılaştım azcık yeşil akıntım olmuştu neden olur bebeğe zararlı mı? Lütfen yardım
Kubraaatmr Eylulykdz idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki doktorunuza soyleyin idrar testi yapar muhtemelen. Hamileliğimin başından beri benim akintilarim hep yoğun
Renginveannesi_ Eylulykdz benimde kaç gündür başladı testlerde biraz enfeksiyon çıktı, fitil ve şase verdi Dr um inşallah etkisini görürüm 🤲🏻
Sevgisglm Eylulykdz enfeksiyon belirtisi olabilir enfeksiyon hamilelikte cok sıkıntılı durumlara yol acabilir tedavi edilmezse geç kalınırsa bebeğe bulasıp erken dogum düşük sebebi bile olabilir doktora git canım idrar testi ver
Nese86 Eylulykdz Benimde hamileligimde çok akintim oluyor.Bu seferki sarımsı açık yeşil tarzda ama baştan beri oyleydi ve halada öyle.Her gittiğimde doktor kanda idrarda kontrol ediyor ama hersey normal.
btlbsr Eylulykdz idrar yolu enfeksiyonu ya da mantar olabilir. Tedavi edilmezse enfeksiyonlar allah korusun bebeği etkiliyor ama bunların tedavisi var. O yüzden geciktirmeden doktora muayene olmanızı öneririm. Hızlı ilerliyor çünkü. Allah şifa versin.
Dark Eylulykdz idrar yolu ya da vajinal enfeksiyon olabilir. Gidip görünmek gerek. İlişki varsa ara verin. Doktorunuz ilaç verir muhtemelen.