Dilaraevin Boyle deli sacmasi bisey olamaz surekli buz kemirmek istiyorum kutur kutur isirip yemek istiyorum ama bugun sabahtan beri bogazim cok kotu kesmek istiyorum ama durduramiyorum kendimi akil fikir verin lutfen
Serapcemre Dilaraevin kız ye de hasta olursun aman boğaz sıkıntı ateşin falan çıkar aman hamileyken ilacta yok işin yoksa günlerce iyileşmeyi bekle 😒
Sedaaa95 Dilaraevin benimde bugün içim yanıyor resmen. Dolaba su attım annem kızdı hasta olacaksın diye dondurma yedim yok geçmiyor bende yanıyorum buz yemeğe doğru gidiyorum sanırım 😁
mrycn Dilaraevin allahım aynı ben canım ya dolaptan sürekli buz alıp kıtır kıtır yiyorum engel olamıyorum buz yiyince rahatlıyorum sanki. Tek değilmişiiiim ☺️
Mavi26 Aynı ben 😂 o kadar hararetim var ki. Suya buzları doldurup doldurup içmek istiyorum eşim engel oluyor. Buz kemirmeye daha yaklaşamadım da yakında o da olur. Yangııın vaaar ☄️
Dilaraevin Mavi26 vallahi hararetten mi bilmiyorum ama asiti derecede sabahtan berida bogazim agiriyor yinede duramiyorum 😂😂
Dilaraevin Serapcemre iste bende ondan korkuyorum bugun sabahtan bir agri varda insallah sabaha gecer
Dilaraevin Sedaaa95 ahh keske su olsa dediginiz gibi bide mide yanmasida var o kadar iyi geliyor ki 😂😂
varbirhayalimiz Buz yeme isteği vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor ( tam emin değilim ama demir eksikliği diye hatırlıyorum) bir kan değerlerinize baktırın, doktora bu durumu söyleyin.
Dilaraevin varbirhayalimiz yok zaten eger doktora gidersem soyliycem normal deil hem usumek hemde buz kutletmek 😂
Gzdtt Bir yerde demir eksikliği buz yeme isteği yapar diye okumuştum. Ama tabii hamileliğe bağlı aşerme ve hararetten de kaynaklı olabilir.
Meryemcee Benimde yaa öyle bi canım istiyor ki ama bademciklerim sıkıntılı benim 3 gün arka arkaya soguk süt içmiştim 5 gündür hastayım çok agır geçiriyorum bide buz yesem ne olur bilmiyorum 🤦♀️
Dilaraevin Meryemcee aman diz yemegin bosverin onun yerine baska bisey bulun yiyecek hastalaninca zor ilesiyoruz biz hamisler mazallah
varbirhayalimiz benimmdunyamm mümkün, kan değerlerinize baktırın yakın zamanda canım, doktora bu durumdan bahsedin