renginnnock karnım pek yok hareketlerını ara ara hısedıyorum onun dısında hıc hamıle oldugumu bılmıyorum normalmi😂?
iremcannn1907 renginnnock ben sıfır belirti ile doğum yaptım canım bende senin gibiydim. Ama ben çok kilo aldığım için göbeğimi hissetmemek mümkün değildi 😂
meltemkumsal16 renginnnock bende unutuyorum hatta geçen pazar eşimin is yerinden ortak arkadaşlarımız ile buluştuk onunda eşi hamile 26 haftalik bende 24 deyim ağrıdan duramadı eve geri döndüler ben sanki hamile değilmişim gibi ona üzüldüm valla cok şükür ama rahat geçiriyoruz hareketleri hissediyorum cok ama karnım falan çok cikmadi gören de hamileyim sanmıyor😊
aysenur_23 @renginnnock bence normal değil😂😂 ben elim karnimda geziyorum sürekli konuşuyorum onunla hep kıpır kıpır bizde 22+6 günlüğüz
Yazelim aysenur_23 bende normalde hareketlerini çok güzel hissediyorum ama bugün hiç hareket etmedi seninde oldu mu böyle 25. Haftamdayim bende
Mavi26 Evet normal ben kendimi yatağa atıveriyordum o derece unutuyordum. Pat diye kalkıyordum düşünmeden. 33’den geliyorum öyle bir hissedeceksiiiin ki, kıymetini bil 😂
aysenur_23 @Yazelim yok canım hissettiğim günden beri öyle olmadı hiç her gün hareketli gibi çok fazla değil ama belli vakitlerde hareketli