Sol yumurtalığımda 5 cm çikolata kistim vardı ki hayla var. Hangi doktora gidersem gideyim hepsi tüp bebek dedi başka türlü çocuğun olmaz dedi net. Kisti aldırmayı düşündüm fakat amh(yumurtalık rezervim düşük) olduğu için aldıramadım da . Artık kesin karar verdim tüp bebek yapacaktım başka çarem yok. Maddi manevi çok zor ama değerdi. Tüp bebek ilaçlarımı aldım ama bir türlü kullanmak nasip olmadı çok şükür. O ay burada bir postta süt maydonoz buharı bele yakı yapıştırmayla ilgili bir post okumuştum . Deneyeyim ne kaybederim ki dedim zaten ilaçlarım var bu ay olmazsa bile hemen ilaçlarıma başlarım diyede kafam rahattı açıkçası .süt maydanoz buharını yaptım fakat yumurtlama zamanı mı emin değilim bununla ilgili çok post var araştır istersen. Bir sonraki ay tesedüfen hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Artık kafam rahattı onda mı yoksa sütten mi bilmiyorum ama Rabbim nasip etmişti çok şükür. Ve şuan oğlum 1 yaşında ben ikinciye hamileyim sürpriz bir şekilde . Allah ol dedikten sonra kist vs. Hepsi bahane bu Ramazan akşamı Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah en yakın zamanda seninde hamilelik haberiniz duyarız inşallah. İnşallah umut olmuştur bende bu postta yıllarca umut aradım yalnız değilsin💜