ogretmenHnmm Gulcingezer benim nat 31 martti ya 1 nisanda kaset test yaptim negatifti bir daha da yapmadim inşallah vardir
Handenyildiz Gulcingezer ben ilk gebe kaldığımı öğrendiğimde bildiğin regli ağrısı çekmiştim ama hamileydim o yüzden belki de hamilesin ağrının olması normal ilk 2 ay regli dönemlerimde ağrımı yaşadım bende
Gulcingezer Handenyildiz ben ilk gebelikte erkenden ogrenmistm testlerde cikmisti flan biliyorm acayip gogus agrim falan olmustu Smdi de test yaptm yok ama regl agrim var 3 gundur gogusler sis
ogretmenHnmm Gulcingezer ay hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende sabah gidebilirim anca sağlık ocağına doktor artık diyecek yine mi sen diye :)
ogretmenHnmm Gulcingezer valla bende umutlamamiyorum düzensizlesti kimyasal gebelikten sonra ondan dolayi yine gecikiyordur diye heves edemiyorum :(
Gulcingezer ogretmenHnmm ben hic gecikmedigim icin alisik oldugum durumlar degil saairdm deger de boyle cikinca :( niye olamadm acaba
Gorkim Burcu0707 çok doğru sölemişsin benimde stresten ovülasyon takip ederken 20. Gün 22. Gün atıyordu hep, ovüöasyon testini ben akşam işten gelince 8 kadar yapıyorum iyi mi bir de sıvı alımını ne kadar süre önce kesmek gerekir
Burcu0707 Gorkim 2 saat hem sivi hem idraftutarak yap canim birde corek otu cigne orucsan aksam iftardab sorna dene