Gulcingezer 17 martta gordugun yumurta isee… saglikli yumurtlayan kadinlar ve emin olunan yumurtlamadan 15 ci sabahi kesin adet gelir.c kontrolden t daha koyu olmadigi surece yumurtlama cok saglikli olmuyor.ve siviyi onemsemiyorlar onunda onemi cok.senin regli olmama sebebin buyuk ihtimalle yorumlarda okumustum 3 gub ust uste degerlendirdim oldu demen ve bu stresle beklemen.3 gun cinsel birliktelik sperm yenilenmez ve olgunlasmis yumurtaya dollenme yapamaz normali 1 gun ara ile yapilmasi 24 saat kuralidir.stresten suan rengli gecikmesi yasiyor olabilir.yada yumurtlama ovulasyonda 10 dk sornaki cizgiden yola cikarak koyuluk oldu yumurta dendiginxe oysaki yumurta o donemden daha gec yada daha erken olmasidir.28 gunde adet olan bir kadinda yumurtlama her ya 14/16 ci gunler arasinda olmaz.her ay 1.2 gun geri yada 2.3 gun ileri atmasi normal olur ben 28 gunde adet olurkem strese bagli ovulasyonda 18 gun yumurta gorurdum o vucuttaki ostorojen hormonundan streste.adet duzenli yumurta su gun ur mantigi yalnis.bol sans.adet olmayi beklersiniz.catladi sandiginiz yumurta kistede donusur adet gevikir sevgiler.bol sans kimyasal gecirmissinix.ovulasyona gerek yok sizde 1 gun arayla iliski deneseniz kalirsiniz dilerim olur bol sans