Hemsire_ana Merhaba arkadaşlar kimler oruç tutacak kimler tutmayacak bebeğe etkisi ne kadar olur doktoru ile görüşen varmı bu konuyu fikir olsun hepimize ❤️
Papatyadanbebek Hemsire_ana ben bugün tuttum 30+3 haftalık gebeyim. Zorluk çekmedim çok şükür Rabbim sabrını veriyor. Sahurda da yumurtamı sütümü ihmal etmedim bol su içtim
Evremmerve19 Hemsire_ana devletteki doktorum sana bırakıyorum kanıtlamış bir zararı yok dedi sadece kendin halsiz olursun ozeldeki kesinlikle tutma dedi bugün tuttum biraz zorladım ama tutacağım iftardan sahura kadar üç buçuk litre su içiyorum şuan iki buçuk bitti
Burcusenkoc Hemsire_ana 37+6 haftalığım 1 saat bile aç kaldığım da kötü oluyorum maalesef tutamıyorum hem kendi sağlığımı hemde bebeğimin sağlığını tehlikeye atamam sonra tutulur
Fato6577 Hemsire_ana ben 33 haftaliğim doktorum eğer iftar ile sahur arası 2 litre suyunu içer alman gereken vitaminlerini alırsan tut dedi. Bugün tuttum çok şükür bi sorun olmadı bakalım gerisi nasip
Tospikannesiiiii Hemsire_ana 10+3 günlük hamileyim yarın denicem bulantı çok fazla oluyor umarım baş ederim de tutarın sonra tutmak daha zor oluyor geçen ramazanda yeni dogum yapmıştım tutamadım kışa dogru 15 günü tuttum 15 i kaldı bide bu kalırsa aman allahımm😔