Gorkeminannesi sendekimsinnn takipli olduğum hastanede 500 liraydı radyoloji bakıyormuş ben de başka hastaneden perinatolojiden randevu aldım 700 lira
3oglanannesi sendekimsinnn muayene gittiğim hastane de 300 dü perinatalog ta yaptırdım 1 ayda 2 muayene artı detaylı ultrason 750 ödedim
suleesrky Perinatoloji bölümünün bakması gerekiyor. 700 tl Medicalpark, Ali Gedikbaşı. Mükemmel bir doktor.
1299 sendekimsinnn bende henüz cektırmedım gttıgım devlet hastanesinde cekılmıyormus dr bna radyoloji uzmanına yda perınatolojıye cektır dedı özel hastane sadece 1 tane ordada radyoloji uzmanı var ona cektırcem bnde bayram sonu yanı ılla perınatolojı şart degıl dye bılıyorum
Gorkeminannesi sendekimsinnn ikisine de yaptırıyorlar ama bu işin asıl uzmanı perinatolog oldugu icin ben ona gitmeyi tercih ediyorum
Babyym sendekimsinnn kadin doğum uzmanına muayene olup doktor yesil alan açınca perinatoloji bölümünden randevu alabiliyorsunuz
Smyye1B sendekimsinnn Evet özelde yaptırdım. Devlette de yaptırdım onada ücret ödedim 300küsür lira. 😇