gamze443 Kızlar 26 haftalık hamileyim mememden su geliyo islanıyo kıyafetim hafıf sıkınca da gelıyo belli bir sekilde neden oluyo ya yaşayan var mı çok korktum
Sjana gamze443 bende 29 haftamdayım o haftada başladı süt geliyor aslımda ama resmen yağ gibiydi benimki sakın sıkmayın erken doğumuda tetikliyormuş kaslar kasıldığı için
ozlmglsc gamze443 Meme uçlarınızı uyarmayın sıkmauın yani erken doğuma sebep olabilir gelen sıvı kolostrum gelmesi gayet normal bir süre sonra kendiliğinden kesiliyor umarım yardımcı olur 🥰
Tugceelanaz gamze443 ilk gebeliğmde de süt gelmişti ama sadece 10 ay emzirebildim . Şimdide geliyor inşallah daha fazla emzirebilirm. Bence beslenmeyle alakalı bir durum :)
Tugceelanaz gamze443 Bebeğin doğdu zaman daha bilinçli beslenmen , bol sıvı tüketmen süttünü artıtır inşallah ☺️
Minnakyavrum 15 haftalık hamileyim ama bugün memeden su gekdigini gördüm sıkınca diğerine baktım oda aynı şekilde ne den bu benim çok erken daha
Muhem @Minnakyavrum aynı durum bende de olmuştu ve şuan 27 haftalığım hala çok sık olmasa da geliyor doktor korkulacak bişey değil süt hormonlarının geliştiğini söylemişti sadece dedikleri gibi sıkmamak lazımmış erken doğum riski yaratır..🌺