Sengulylmzr Kızlar ferro demir ilacını kullanıp sabah bulantıları artanlar hatta kahvaltı dahi yapamayanlar varmı 😩😩 ben sabahları kahvaltıdan 1-2 saat önce alıyorum eğer farklı bir kullanımla geçiyorsa önerilerinizi bekliyorum
aasenamerve Sengulylmzr ya aç karnına alınca ben de istifra ettiğimden aç alamıyorum demir ilacını. Bu ilaçların emilimi zorlanmasın diye yemekle beraber alınmıyor. Yani eczacıya da doktora da danışmıştım yemekten 1 saat sonra da alabilirsin demişti
Elif4334 Sengulylmzr canım benimde aynı durum oldu doktorumu aradım şimdi maltofer diye bi şurup verdi 3. Kutumu kullanıyorum daha hiç mide bulantısı yapmadı tanıdıklarımda da aynısı oldu onların da doktoru değiştirdi ilacı hemen söyle doktoruna bulantı yapıyor diye
Sengulylmzr Elif4334 teşekkür ederim ilk işim bu lanet ilacı değiştirmek olacak🤗 ben bu ferro ile birlikte birde decavit içiyorum acaba ondan mı ağır geldi diye düşünmedimde değil 🙄
Elif4334 Sengulylmzr yok yok onunla alakası yokmuş canım ilacın kendisinde var bi sıkıntı çünkü çevremde kullananlar hep değiştirdi ilacını
Dilekiscn Yaaa inanmıyorum benim ara ara oluyo mide bilantim ondan buyuk ıhtimal ozamn düşünüyodum neden diye