Asel477 babygst 3 değil 5 gun olacak ,batmanda cok iyi bir doktor var ,ona gitmeden önce diğer doktor 3 gun ara verdirdi ama o 3 gun yumurtanın gelişimi için yeterli değilmiş, 5 gun denedik diğer doktorla ,2nci ay o şekilde yaparak hamile kaldım
babygst miraninannesii Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah benim de hayırlsıyla olur bi Bebişim ☺️🌸
miraninannesii babygst sağol canım Allah razı olsun inşallah seninde senin gibi bekleyenleri de rabbim kollarını doldursun inşallah
babygst Esma55 doktor bana 2 ay hap iğne tedavi uyguladı olmazsa eşimden sperm testi ve benden de hgs istedi Yarına randevu var eşim örnek verecek en azından kafamız rahatlar
Esma55 babygst sormamın sebebi ben kendime ne işgenceler yaptım klomen miş çatlatma iğnesi rahim filimi hep bi umut hep bi hüsran sonra eşime baktırmak geldı aklımıza cok geç 2 sene geçmişti AA bide ne öğreniriz hareket ve şekilde sorun var miş sonra ürolojiye gittik saçma sapan seyler verdi sade sayısını artırdı verdiği haplar sayısı zaten iyidi hep zaman kaybı sonra Ankara’da de bura Buyrukçu ya rastladım büyük testler yaptı ve normal yoldan gebe kaldım. Rabbim sana en hayırlısını nasip etsin
babygst Hande123- Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı hayırlsıyla başıma 😊😊
babygst Arzz ayy canım okudukça tüylerim diken diken oldu aynı süreçlerden geçmişiz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah ben de beklicem o güzel günü 😍😍 Allah razı olsun canım mesajın için🌸
Arzz babygst kendini rahatlat eşin ile gez dolaş canım Allah’tan işte o nasip eder bal polen probolis karışımı iç mutlaka
babygst Gozde939e99e bu ay hsg çekilecek canım Eşimden de sperm testi istedi Ben diğer ay için femara istedim tamam onu kullanırız dedi tabi hsg ve spermlerde sorun çıkmazsa
Bfduam moom222 sende sıkıntı neydi bu kadar zor süreçler atlaymışsın? Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş 🤲
babygst Ebrsvsclk maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini 😍 inşallah darısı başıma canım çok sağol ❤️
Mutluanne27 babygst Geçen sene Ramazan da ağlıyordum.Cocugum olmayacak diye düşünürken şimdi son 25 gün kaldı doğumuma 😊Rabbim ol derse herşey olur.Umudunuzu asla kaybetmeyin.
minisinannesi07 babygst 3 senenin ardından hamile kaldım, hsg de çektirdim haplar da kullandım iğneler de vuruldum. Artık aşılama/tüp bebek konusunu konuşmaya başlamıştık doktorumuzla. Rabbim en doğru zamanı bilir 3. Senenin sonunda nasip oldu hemde hiç bir problemimiz yokken. Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin. Geçen her günü bebeğinize biraz daha yaklaştığınızı düşünerek geçirin. Moral çok önemli ❤️
Bfduam vesilece @miraninannesii Sevensevilen sizde sıkıntı neydi zor süreçler geçirmişsiniz? Hem geçmiş hem hayırlı olsun yavrularınız şimdiden🤲
miraninannesii Bfduam pko hastasiyim canım malesef 😏 duan için sağol allah razı olsun canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bfduam Hande123- 3 tüp denemen var, kafaya takmasaydın bu kadar denemezdin sanki, bazen insan olunca unutur ya tüm zorlukları öyle olmasın? Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada🤲
Hande123- Bfduam eşim istediği için denedim bu arada 3 ü hep arka arkayaydı yani 6 ay gibi bi sürede denedik.zaten eşime demiştim olmuyosa olmuyo yani bi süre denemeyelim oluruna bırakalım demiştim tam son seferde tuttu.Benim çocukken anne olmak gibi hayallerim hiç olmadı,evlenirken de çok zor karar verdim daha çok eşim evlenmek isteyen taraftı,çocuk konusunda da yine eşim isteyen taraftı.Ben zor karar veririm hep hayatımla ilgili büyük adımlar söz konusu olunca
Bfduam Hande123- çok az örneklerdensin, en azından kendini yıpratmamışsın bu da iyi olmuş adına. İnş miniğini sağlıkla kucağına aldırsın Mevlam 🤲
Hande123- Bfduam evet hiç bi konuyu kafama takmam yapım gereği çok rahatım her zaman.Teşekkür ederim☺️