Kifayett Kızlar önce tahlil mi veriyoruz eşimle uyuşmazlık var ama kontrol özelde oluyordum ben devlette vurulucam bu iğneyi. Önce kan tahlili falan mı alıyor nasıl oluyor? Ona göre o gün oruç tutmayayim dedim
zamloss123 Kifayett dün vuruldum canım. Sabah erken gittim doktora söyledim tahlil verdim öğleden sonra da tahliller çıkınca doktor baktı yatış yaptılar iğneyi vuruldum 10 dk bekleyip çıktım oruç tutamazsın zaten de 28 haftalıkken nasıl tutuyorsun Allah korusun suyun felan azalır
Quadera Kifayett ilk önce eşinizle Kızılay’a gidip kan kartı çıkarttırın. Çoğu özel hastane söylemez bunu ama elinizde kan kartınız olursa özel hastaneler ücretsiz yapıyor iğneyi.
seon90 Kifayett hiç birsey verilmiyor kuzum.yani benm ikinci doğumum olcak öyle birseu hiç istenmedi.sadece iğne yapıldı doğumdan sonra
Kifayett zamloss123 bugün tuttum elhamdülillah rabbim kolaylık verdi bol bol su içiyorum inşallah öyle bir şey olmaz 😖
Quadera Kifayett öyle öyle. Annem özel hastanede çalışıyor. Eşimle Kızılay’a gittik kan kartı çıkarttık. Sonra medipol hastanesinde iğne olduk ve para vermedik.