mrvkrr Merhabalar Celestone (ciğer geliştirici iğne) sonrası yan etki yaşadınız mı? Şimdi 2 doz 12 saat sonra 2 doz daha iğne olacağım bilginiz var mı ?
BMelek mrvkrr bebegin hareketleri biraz azalmisti sadece bende doktorumda olabilecegini soylemisti baska yan etki yasamadim yapilirken biraz yaniyor sadece bir kac dakika sonra geciyor
Bsra-tasan06 mrvkrr geçen hafta oldum hiçbir yan etkisi olması bebeğin hareketlerinde azalmada olmadı canım ☺️
mrvkrr ArenKubra aa cok sevindim kortizollü yazıyordu cok kötü yapar mı diye düşündüm ama demek ki yapmıyor acısına dişimi sıkıcam o an artık
mrvkrr Deniz2961 35 haftalığım canım erken alınabilir doktorum önerdi yan etkisi cok olur mu diye korktum sadece
mrvkrr BMelek teşekkür ederimm canım bebişin hateketleri ne kadar süreliğine azaldı acaba ne zaman düzeldi
BMelek mrvkrr iki gun az az hareket etti ucuncu gun normale dondu ama olmayada bilir olursada stres yapmayin cogu kiside olabiliyormus
Bsra-tasan06 mrvkrr sen ne için vuralacaksın canm erken dogum riskim var bebegim çok az kilo alıyor 28 haftamdayım daha 950 gr 33 cm. kilo alımı heran durabilir durursa alacaklar :(
mrvkrr Bsra-tasan06 zamanını doldursun insallah sağ sağlim kucağına al insallah yavrunu dua edelim bizlerin duası kabul olurmus öyle derler 🤲 benimde böbreklerimden biri iflas etmek üzere 20.haftalarda basladı son ayda da cok kötüleşti ani bişey olursa alınabilir diye doktorum önerdi
Bsra-tasan06 Deniz2961 25 haftamda plesenta yaşlanması başladı çok erken başladıgı için gitgide işlevini yitiriyor maalesef diger gebeligimde plesenta yernden ayrıldıgı için bebegimi kaybetmiştim