Dilarey Rüyamda kız bebeğim olduğunu gördüm 14+5 teyiz. Henüz cinsiyet belli değil aşırı merak ediyorum. Sizlerin rüyaları çıktı mı böyle?
minikturtam1 Dilarey ayy ben daha 5 haftaligim pazartesi gunu 6 olucak nasip olursa. Ruyamda surekli kiz cocugu goruyorum. Hele ki gecen gece bir kiz çocugu buldum ruyamda. Allahim boyle bir guzellik yoktu bende burda beklim cevapları merak ediyorum
portakalsekeri Dilarey hamile kaldığım ilk zamanlar erkek bebek görmüştüm ☺️ oğlum olacak rabbimin izniyle hep tersi çıkar derler ama benimki tuttu🙈
Zeeynepp Dilarey ben hamile değilken babam beni rüyasında görmüştü ve oğlun olacak demişti baklim daha öğrenmedik pazartesi hayırlısı ile .
Dilarey Aslında 13. Haftamda doktorum bi çıkıntı var erkek gibi demişti. Tersi de çıkabilir olabilir😂😂🤷🏻♀️ poyrazinannesi1
edaliannee Bende sürekli kız gördüm ama oğluşum olacak 😁 ki hep erkek isterdim hep kız hissettim 🤷🏻♀️
minikturtam1 Zeeynepp bende hamile olmadan önce annem ve esimin babanesi ruyalarinda hep beni goruyorlardi. Surekli bir oğlum varmis faln. Simdi 5+6 haftalik hamileyim. Bende hep kiz bebek goruyorum. Hayir olsun.
Zeyzeyp Dilarey yani cnm rüyamda cinsiyeti ögrenmedn önce kız çocuk doğuruyordum bnm tam tersi oldu oğlum oldu
suleesrky Kız istiyordum ama ruyamda hep erkek bebegim oluyordu. Babam da oglum olacağını görmüş. Sonuç oğlum oluyor nasipse.😂
Askiletotomsu Dilarey gebelik testi yapmadan o sabah kız çocuğu gördüm bana bakiyordu konuşmuyorduk Gebelik beklemiyodum çünkü korunuyordum ama kalkıp test yaptım. Neyse şu aralar cinsiyeti öğrendik kızimiz oluyor
Sevgi-K Dilarey bende cinsiyeti belli değil iken oğlan hissediyordum. Rüyamda kız gördüm kızçem olacak😍
siriniko2511 Gebe kalmadan önce ve gebeliğimin daha ilk başında rüyamda erkek bebek gördüm. Gebe kalmadan önce gördüğüm rüyada adını bile duydum. Şimdi 10+5 iz daha cinsiyet için çok erken ama erkekse sürpriz olmaz😂 sadece o ismi koymak istemiyorum.
miroski_22 Dilarey canım bende hamileliğimin ilk zamanları pamuk gibi bir kızım olduğunu kucagimda onu sevdiğimi görmüştüm şuan 18+5 haftalık hamileyim ve Allahın izniyle bir kızım olacak 😊😊
1234321 Kızlar bende rüyamda mavi yüzük aldım birde inci küpe ama küpe düşmüş kırılmıştı rüyada sizce ne olabilir yorumlayan