Papatyam12345 Az önce lavaboya gittim afedersiniz çiş yaptıktan sonra benden koyu sarı yoğun bir akıntı düştü 1 tatlı kaşığı kadar vardı şuanda da belimde ağrı başladı nişan olabilir mi 38 haftalık oldum
begonvilko Papatyam12345 benim de kahverengi lekelerim var diye yazmıştım bugün, bir arkadaş nişan pembe kanlı oluyor dedi ama bilemiyorum.
suscarparimm Papatyam12345 Sarı olmuyor canım nişan , koyu kahverengi veyahut kanlı akıntı şeklinde geliyor
Mehtapca06 Olabilir de olmayabilir de genelde kahve lekelerde oluyor ama sancin varsa yeni başlamış olabilir açılma
OzlemmAy22 Papatyam12345 Büyük ihtimalle enfeksiyondur ama siz yine de doktorunuza danışın ve de acile gidin idrar tahlili yapılır
dilanayyildiz Canım benim de az önce nişanım geldi lavaboya girdim idrarımı yaptıktan sonra kırmızı kan geldi daha sonra kahve mukusa çevirdi sümük gibi afedersin ama 🤷🏼♀️
Papatyam12345 dilanayyildiz renkli değildi benimki köyü sarıydı da enfeksiyon da bile bu kadar yoğun ve çok düşmemişti bende canım bakalım geçen hafta 1 cm acilmam vardı
Papatyam12345 dilanayyildiz aaynen canım da nişan gelmesi çok da önemli değil diye duydum kanama veya su gelmesi mühim olan.dogru mudur bilemiyorum
ilkbeybiannesi Papatyam12345 nişan sümük gibi afedersiniz balgam gibi oluyormuş ebe öyle tarif etti. İlla kanlı olması gerekmez renksiz de olabilir dedi
ilkbeybiannesi Papatyam12345 nişandır o zaman. 24-48 saat içinde doğum başlar diye bilgilendirdi nişan gelmişse eğer.
dilanayyildiz Papatyam12345 valla canım nişanım geldi dedim ya şuan hastane yatışım yapıldı 3 cm açıklık var 🤷🏼♀️