Merhaba kizlar…ilk kizimin dogum hikayesini paylasmak isterim.ilk dogum ilk heyecan ilk tecrubesizlik 😄 38+2 de nişan geldi.hemen muayene oldum nst de sanci pek cikmasi 1- 2 cm acilma vardi dr dogum sancin hemen de baslayabilir 2 3 gun de surebilir hic bilinmez dedi.dogumu yasadgm sehirde yapmayi dusunmuyordum yani cok da illa özele gideyik ozelde yapayim diye bir kararim da yoktu ama gitmedim.sancim baslarsa yola ciksak yetisirmiyiz dedim yetisirsin diyince sancimi beklemeye karar verdim.o gunun gecesi sancim basladi gece 3 gibi devlet hastanesine gittik baktilar acilma 3 4 cm di.bekledim bekledim ebeler hic ilgilenmediler dogumhane tam anlamiyla moral bozucuydu.nobetci dr gelmek bilmedi bana bakmak icin.ben cok bunaldim sinirlendim ve ciktim ordan gidelim burdan dedim esime.ve eve gelip dus aldim sancilarim artmaya baslamisti bi taraftan hurma yedim.ve sabah 8gibi yola ciktik samsuna.iyice yaklasmisti dogum sanci cekerek dua ederek buyuk bir hizla samsuna ozel bi hastaneye vardik.ve gttigimde 9cm acilmam vardi.ikinsam olacakti yani.ama bebegin yüzü öne bakiyormus ve bu durum normal doguma engelmis.rahmin yirtilabilir bebek zor dogar dedi.ve mecburen spinal sezeryan oldum…