Momomia 4 aylık olduk zayıfım aslında hiç kilo almadım ama daha evvelden omurgamda hafif bi eğriliğim vardı kuyruk sokumuma doğru. Ondan sebep midir bilmiyorum belimle beraber çok ağrıyo en ufak bi yürüyüş veya iş yaptığımda vs. Hemen yoruluyorum ağrılarım oluyo. Riskli gebelik de değil çok şükür ama. Aynı şeyi yaşayan var mı neler yapıyosunuz? Yakında pilates yapmaya başlıycam sanırım belki iyi gelir..
Liliumom Momomia bende hiçbir eğrilik vs yoktu ama hamileliğimle birlikte inanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı başladı. Özellikle yorulduğum, temizlik yaptığım, ayakta durduğum günlerde kuyruk sokumu, kalça ve sağ bacakta müthiş ağrı oluyor.
Tazeanne0134 Momomia ay canım senin erken başlamış ben son 2 haftadır çok ağrı hissediyorum ama ben 32+1 haftalık hamileyim
Deletedmom622772 Momomia benim 14. Haftada başladı kuyruk sokumumda sancı gibi ağrılar yani normal eklem ağrısı gibi bile değildi doktora gittim dokunup muayene bile etmedi ortopedi doktoru yapılacak bir şey yok sert zeminde uyu ve kendini yorma gebelikte normal dedi benimde skolyozum var vu arada ama olmasa bile bu tarz ağrı- sancılar yaşanabiliyormuş :’) kendş doktorum magnezyum verdi ama kullanamadım sıvı formdaydı midemi bulandırdı sonra agrılarım zamanla azaldı dinlenerek ama kendimi yordugum her gün mahvoluyorum ve daha 5 ayım bitti 3 kilo aldım sadece :’)
ceren_1411 Momomia bende de ağrı var.Zaman geçtikçe daha sıklaşıyor.Youtubeda bir egzersiz videosu var onu yapıyorum rahatlıyorum size de öneririm. Linkini vereyim yapmak isterseniz
Bebek-C Benim de 4. aydan beri ağrım var. Ben de bel kemiğimin düzlüğünden kaynaklı diye düşünüyorum. Hiç ayakta kalmaya gelmiyor. Herkes yürüyüş yap diyor sanki ben bilmiyorum ama yapamıyorum işte belim kopacak gibi oluyor. Hatta oturduğum yerden kalkarken de çok ağrı yapıyor.
Momomia Bebek-C bel ağrısı gerçekten zor.. Şimdiden böyleyse daha sonrasından korkuyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah çok zorlanmayız :(
Nurcantas65 Kuyruk sokumu kemiği aşırı ağrıyor bende de, yanlış oturmaktan kaynaklanıyor dendi bana,ayakta duruncada ağrıyor istirahat etmek en iyisi bence
Deletedmom_110 Canım bende de skolyoz var ağrılarım da haliyle normalden daha fazla oluyo bel ve kuyruk sokumu ağrısı beni bitiriyo zaten ama çok şükür kurtuldum 2 haftadır magnezyum kullanıyorum ağrılar için çok iyi geliyo tavsiye ederim