Eliffffffdd Kızlar 15 haftalık gebeyim rahmimin 25 mm olduğu söylendi kısalık varmış ve dikiş atılması gerekiyormuş hiç başına böyle bi durum gelen var mı
Deniz2961 Eliffffffdd yazan arkadaşlar olur şimdi başıma gelmedi ama istirahat etmen şart baya bı uzun süre
Elifmomm Eliffffffdd benim başıma gelmedi ama ablamda olmuştu dikiş atıyorlar artık dinlenicen bişey olmaz inshallah
Merve6334 Eliffffffdd benimde başıma gelmedi ama dikkat et bol bol yat dinlen iş güç yapma ya v bile süpürme Allah’ıma emanet inşallah birşey olmaz
papatya56 Eliffffffdd Bende dıkıslıyım dikiş atılması gerekiyorsa attır ne guzel fark edilmiş benim edilmedi 16 haftalık düşügüm var
Eliffffffdd Eliffffffdd daha 8 aylık evliyim ve ilk gebeliğim çok acemiyim inşallah Allah büyük teşekkür ederim
papatya56 Eliffffffdd 16 haftalık düşügüm var açılmam olmustu düşük yapmıstım şimdi serklajlıyım 14 haftada serklaj oldum 33 haftalık olcam pazartesı günü
Eliffffffdd Ben korktum işte anesteziye sokucaz dedi bebek düşedebilir o an o riskte var dedi çok kararsız kaldım
papatya56 Eliffffffdd Yok canım oyle bi risk benıde korkttular iyiki serklaj olmusum çogu kişi burda serklajlı var iyi bi doktorun yanında ol dikişi
Eliffffffdd papatya56 sizin rahminiz de 25 mm mi çok soru soruyorum ama dünden beri gözüme uyku girmedi
papatya56 Eliffffffdd Benim acılmam olmadan onlem amaçlı atıldı 33 mldi oldugum zaman sor canım aklına ne takılırsa
Eliffffffdd Benimkisi çok kısa demekki zatenn sınırda demişti doktor 25 mm yaptırmamı mı önerirsiniz şuan kasılmalar var tam riskli haftalara girdim sanırım